- 94,782
- 50,967
- 113
Halami sonuclanmadi kardesHalen sonuçlanmadı bekliyorum
Halami sonuclanmadi kardesHalen sonuçlanmadı bekliyorum
Maalesef sonuçlanmadı halenHalami sonuclanmadi kardes
15 dkya sonuclancak dost ole hissettim 😉Maalesef sonuçlanmadı halen
O sonuclanmayan macin saati kacti kardes onun 24 saatinin dolmasini bekleyelim suan en mantiklisi oMaalesef sonuçlanmadı halen
02.00 Dı maç saati 24 olacak 2 deO sonuclanmayan macin saati kacti kardes onun 24 saatinin dolmasini bekleyelim suan en mantiklisi o
Kral bana sorarsan @zavrak1 dediği mantıklı ama ister istemez insan tedirgin oluyor bende heyecanla sonuç bekliyorum sabah 6da kalkcam ama merak ettim vallaha02.00 Dı maç saati 24 olacak 2 de
Valla tahminimce ya 2de yada macin bitis saari civarlarinda sonuclanir diye dusunuyorum yani max 4 gibi sonuclanmali.sonuclanmazsa artik baska terori uretemiyorum ben02.00 Dı maç saati 24 olacak 2 de
Destek birimi ile konuştun mu ne dediler02.00 Dı maç saati 24 olacak 2 de
Resmi sonucu bekleyiniz diyorDestek birimi ile konuştun mu ne dediler
%90 saat 2 de %10 da mac bitis saatini baz alirlar. Tecrube 2 diyorKral bana sorarsan @zavrak1 dediği mantıklı ama ister istemez insan tedirgin oluyor bende heyecanla sonuç bekliyorum sabah 6da kalkcam ama merak ettim vallaha
Kral onu hep diyorlar da maçın resmiyeti kalmamış ki adamlar maçtan çıkmış clupta eglenmis akşam fanfiri finfon yapmış uyumuş kalkmış 😂😂😂 neyse yatsın da para varsın geç olsun güç olmasınResmi sonucu bekleyiniz diyor
Bana sorarsan da 2 kanki de saat önemli değil parasını alsın da adam%90 saat 2 de %10 da mac bitis saatini baz alirlar. Tecrube 2 diyor
Ben senin yerinde olsam sabahlarım vallaha az uz para değil gönül ister ki seninle bekleyeyim ama bugün eve geldim hanımla papaz olmim 😂3 e kdr uyumam 3 de uyucam bende umarım sonuçlanır o saate kdr.
Bizim şantiye komple tokatlı kalipcilar onlardan birisi misin yoksa 😝😝😂Resmi sonucu bekleyiniz diyor
Bende dedim zaten kupon kaybetmemis. Ama ödemesi var galiba. Tek sonuclansin. Borcunu odeyip rahat bi uyku ceksinBana sorarsan da 2 kanki de saat önemli değil parasını alsın da adam