- 49
- 11
- 8
Sitesinin ta kardeşim 3 saat sürdü bağlanma ne olsa iyi bonus bitmiş amk promosyonlardq hala duruyor 100 deneme bonussu diye.
Deneme bonus kalktı diyor canlı100 tl deneme bonusu veriyor telegram twitter takip diyor ama telegram ve twitterlari aktif değil ben aldim kullandim cekim yapamadim kaybettim. Odermi odemezmi bilemiyorum denemek isteyen varsa sartlar promosyon sayfasinda yaziyor
Büyük ihtimalle sosyal medyayı açmayacaklar ama ilk günden patlamışlar 2 aylık lisans almışlar 100 bin deneme yatırımından 500-600 bin geri dönüş olsa 2 ay boyunca 400 kağıt yapar sosabet koymuş adını bide yok josearmandososabet aw klasik vur kaç sitesi 1000 kişiye vermişlerdir 100 tanesi çekim yapsa 30 bin yapar yani. Dönüş bekliyodur mallar ama haberleri yok ki gelenler forumdan harçlığını alan kaçmıştır.Aynen dost patlat bunları bende yapcam çünkü
No bonus yapmışlar seni dostArkadaşlar bu siteler dalga mi geçiyor. Neden kayıp bonus vermiyorlar
Bonus alamazsın birdaha o siteden yani yatırım yapmayı bırak yani o siteyeArkadaşlar bu siteler dalga mi geçiyor. Neden kayıp bonus vermiyorlar
Geçen gün de 2 sitede aynı cevabı aldim. Yaptığım şey yanlış degil bence, kayıp bonusu alınca direk mines oyunundan şansa gelirse 20 katina falan çıkarıp çekim veriyordum yıllardır hep böyle. Ama bu son gunlerde çekim sayısı artti bu yüzden mi engelledilerBonus alamazsın birdaha o siteden yani yatırım yapmayı bırak yani o siteye
Evet fazla çekim yaptığını görünce engelliyorlar dostGeçen gün de 2 sitede aynı cevabı aldim. Yaptığım şey yanlış degil bence, kayıp bonusu alınca direk mines oyunundan şansa gelirse 20 katina falan çıkarıp çekim veriyordum yıllardır hep böyle. Ama bu son gunlerde çekim sayısı artti bu yüzden mi engellediler
Yüz TL lik paylaşım yapanlara kapak olsun Teşekkürler betbigo 400 tlyle 3900 TL aldım gatesten aslında bir yolunu buldum slotta o şekil bana verdi
O yolu tahmin ediyorum ama ben de söylemem, bir kaç kez denedim işe yaradı ama sonra olmadi, bu yöntem bonanzada da da işe yarıyor ama devamli olmuyorYüz TL lik paylaşım yapanlara kapak olsun Teşekkürler betbigo 400 tlyle 3900 TL aldım gatesten aslında bir yolunu buldum slotta o şekil bana verdi
Dostum boş şov yapmayın buralarda kavga gürültü aramayın 7500 dolar stake kazancı bu burda kumarcı çok al çekim bonusu sataşma kimseye boşver be dostumYüz TL lik paylaşım yapanlara kapak olsun Teşekkürler betbigo 400 tlyle 3900 TL aldım gatesten aslında bir yolunu buldum slotta o şekil bana verdi