- 1,211
- 1,319
- 113
Bizim apartmanda kapıcı dairesinde oturan teyze yaşlılık maaşı alıyor 4 bin kimsesi yok onun adına kaç defa yardım için başvurduk hep red geldi gerçekten ihtiyacı olanlara vermiyorlar garip ve acımasız bir sistem icerisindeyiz
Iste haksiz yere alanlar kotayi dolduruo o yuzdenBizim apartmanda kapıcı dairesinde oturan teyze yaşlılık maaşı alıyor 4 bin kimsesi yok onun adına kaç defa yardım için başvurduk hep red geldi gerçekten ihtiyacı olanlara vermiyorlar garip ve acımasız bir sistem icerisindeyiz
Kotayla alakası yok bu işin benim komşuda alamiyordu bir telefonla halletiler hep red yiyordu yardım almak için bile adamım olması lazım bu ülkede işleyiş çok sacmalasti iyiceIste haksiz yere alanlar kotayi dolduruo o yuzden
sabri dayi mantıklı bulmuyorsan, sende emekli maaşını sosyal yardımlaşma derdeğine bağış olarak verebilirsin.Ben Etik bulmuyorum kbkma
sende emekli maaşınla kumar oynuyorsun bari devlete yazı yaz da emekli maaşımdan feragat ediyorum, tüm maaşımı yardıma muhtaç insanlara verilmesini talep ediyorum diyebilirsin.Iste haksiz yere alanlar kotayi dolduruo o yuzden
Reis kişiliksizin teki kendisi @Emrebags nsl bir yüzsüzlük seviyesi senin ki hala buralarda dolanabiliyorsun bir de gelip burada hak hukuktan bahsediyorsunHalledecem diye söz verdi gene dönmedi mi size bu arkadas
En son bı ulascam demişti bende muslumle seni etiketlemistim hatta bu arkadaslara ulaş diye sözünü yedi desene geneReis kişiliksizin teki kendisi @Emrebags nsl bir yüzsüzlük seviyesi senin ki hala buralarda dolanabiliyorsun bir de gelip burada hak hukuktan bahsediyorsun
Kahpenin sözümü olur reis insan önce bir özür diler hatasını düzeltmeye çalışır ama bunda ki zihniyet farklı bunun gibi insanlar yüzünden burada kimse ile samimi de olamıyorum aynı duruma düşmemek içinEn son bı ulascam demişti bende muslumle seni etiketlemistim hatta bu arkadaslara ulaş diye sözünü yedi desene gene
Valla haklısın kral karekter meselesi yapacak bişey yok herkes gördü ama ulasacagim dedigini fıss çıktı gene büyük ayıp etti sende bir daha birine ysrdim ederken dikkat et kral sen karşı tarafa söz verdiğin için cebinden karşıladın adamin işi içinKahpenin sözümü olur reis insan önce bir özür diler hatasını düzeltmeye çalışır ama bunda ki zihniyet farklı bunun gibi insanlar yüzünden burada kimse ile samimi de olamıyorum aynı duruma düşmemek için
Gerçekten ihtiyacı olanlara engel olan vatandaş mi sence?Yardim alip Kumar oynuyorsunuz, gercekten ihtiyaci olanlara Engel oluyorsunuz ayip degil mi ? Durdurulduysa mantikli olmus.
Yok reis daha kimseye de yardım falan etmem bunun durumu farklıýdı sitede parası kalmıştı orada uzun süre oynayan abiyle işini çözeyim insanlık edelim dedim mesajlarda da var para falan da istemedim kendisinden dedim yardımcı olan abiye bir iyilik yaparsın ozaman ben istemem diye kendisine baktım muhabbet uzadı 2 bin kendi cebimden abiye verdik uzun lafın kısası böyle kahpeler yüzünden iyilik yapılacak kişilere bile iyilik yapamıyor insan sonrada buraya gelmiş yorum yapıyor kahpenin utanması da yokValla haklısın kral karekter meselesi yapacak bişey yok herkes gördü ama ulasacagim dedigini fıss çıktı gene büyük ayıp etti sende bir daha birine ysrdim ederken dikkat et kral sen karşı tarafa söz verdiğin için cebinden karşıladın adamin işi için
Her konuya bir fikriniz var zaten.Yardim alip Kumar oynuyorsunuz, gercekten ihtiyaci olanlara Engel oluyorsunuz ayip degil mi ? Durdurulduysa mantikli olmus.
Reis cevap vermez o yüzsüz, zannediyor ki unutacağım yaptığını her yaptığı yorumda nsl bir karektersiz olduğunu yüzüne vuracagim ki millet kim olduğunu bilsin@Emrebags kral bu adamları niye gönüllemedin hacı sen söz vermiştin konuda ulasacagim diye @Tufan1071 @Müslüm75
Biz yazalım bakalım genede ne diycek kral görürse tabi ben halletmistir diye düşünmüştüm o gün baya savuruyordu kusura bakmayın ulasacagim uyandığımda diye kesim halleder demiştimReis cevap vermez o yüzsüz, zannediyor ki unutacağım yaptığını her yaptığı yorumda nsl bir karektersiz olduğunu yüzüne vuracagim ki millet kim olduğunu bilsin
Avrupanin bizi kiskanabilcegi tek şey havamız suyumuz cennet gibi vatan başka bişey kiskanmasinin imkani bile oda eşittir cennet vatanda krallar gibi tatil🤣Valla durum içler acısı devlet başka devletlerden yardım dileniyor bizler halk olarak devletten yardım bekliyoruz ülkenin geldiği son nokta bu dünyanın en değersiz para birimine sahibiz düne kadar bize çalışmaya gelen Gürcistan Romanya gibi ulekerin oara birimi bile bizimden çok değerli ama sorsan Avrupa bizi kizkaniyor ama bu ülkeye mustehak herşey bir devlet hiçbir şartta bir adamın tekeline bırakılamaz dedik siz tayyibi kizkaniyorsunuz dediler
Ak parti den bul birini yada giderken akp bayrağı al chp gelirse ülke biter sloganı at yardima başvurmaya gerek kalmaz hesabında bilKotayla alakası yok bu işin benim komşuda alamiyordu bir telefonla halletiler hep red yiyordu yardım almak için bile adamım olması lazım bu ülkede işleyiş çok sacmalasti iyice
Reis İnanki şuan bütün yazılar okuyordur halledecek olan bu zamana kadar 10 kere hallederdi o gün o paylaşımdan engel yemiştim diye yorum yapamıyordum orada yorumları da okumuştum karektersiz e cevap veremiyordum diye habire yazıyordu orada buraya da yazsın neden yazmıyor çünkü şerefsiz kendisiBiz yazalım bakalım genede ne diycek kral görürse tabi ben halletmistir diye düşünmüştüm o gün baya savuruyordu kusura bakmayın ulasacagim uyandığımda diye kesim halleder demiştim
Ona benzer kral zaten arkadaş sosyal yardımda çalışıyor kimler alıyor kimler diyor burda işin içini bilmeden engel oluyorlar diyorlar ya yakından tanıdığım bı kaç evi arabası olupta alanlari gördüm listede şoka girdimAk parti den bul birini yada giderken akp bayrağı al chp gelirse ülke biter sloganı at yardima başvurmaya gerek kalmaz hesabında bil