Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Sosyal Yardım Ödemesi Hk.

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,211
1,319
113
Bizim apartmanda kapıcı dairesinde oturan teyze yaşlılık maaşı alıyor 4 bin kimsesi yok onun adına kaç defa yardım için başvurduk hep red geldi gerçekten ihtiyacı olanlara vermiyorlar garip ve acımasız bir sistem icerisindeyiz

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,636
6,456
113
Bizim apartmanda kapıcı dairesinde oturan teyze yaşlılık maaşı alıyor 4 bin kimsesi yok onun adına kaç defa yardım için başvurduk hep red geldi gerçekten ihtiyacı olanlara vermiyorlar garip ve acımasız bir sistem icerisindeyiz
Iste haksiz yere alanlar kotayi dolduruo o yuzden

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,322
569
113
En son bı ulascam demişti bende muslumle seni etiketlemistim hatta bu arkadaslara ulaş diye sözünü yedi desene gene
Kahpenin sözümü olur reis insan önce bir özür diler hatasını düzeltmeye çalışır ama bunda ki zihniyet farklı bunun gibi insanlar yüzünden burada kimse ile samimi de olamıyorum aynı duruma düşmemek için

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,000
1,358
113
Kahpenin sözümü olur reis insan önce bir özür diler hatasını düzeltmeye çalışır ama bunda ki zihniyet farklı bunun gibi insanlar yüzünden burada kimse ile samimi de olamıyorum aynı duruma düşmemek için
Valla haklısın kral karekter meselesi yapacak bişey yok herkes gördü ama ulasacagim dedigini fıss çıktı gene büyük ayıp etti sende bir daha birine ysrdim ederken dikkat et kral sen karşı tarafa söz verdiğin için cebinden karşıladın adamin işi için

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,322
569
113
Valla haklısın kral karekter meselesi yapacak bişey yok herkes gördü ama ulasacagim dedigini fıss çıktı gene büyük ayıp etti sende bir daha birine ysrdim ederken dikkat et kral sen karşı tarafa söz verdiğin için cebinden karşıladın adamin işi için
Yok reis daha kimseye de yardım falan etmem bunun durumu farklıýdı sitede parası kalmıştı orada uzun süre oynayan abiyle işini çözeyim insanlık edelim dedim mesajlarda da var para falan da istemedim kendisinden dedim yardımcı olan abiye bir iyilik yaparsın ozaman ben istemem diye kendisine baktım muhabbet uzadı 2 bin kendi cebimden abiye verdik uzun lafın kısası böyle kahpeler yüzünden iyilik yapılacak kişilere bile iyilik yapamıyor insan sonrada buraya gelmiş yorum yapıyor kahpenin utanması da yok

Brinzelord

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
229
110
43
Yardim alip Kumar oynuyorsunuz, gercekten ihtiyaci olanlara Engel oluyorsunuz ayip degil mi ? Durdurulduysa mantikli olmus.
Her konuya bir fikriniz var zaten.
Sen burada gidilecek Camiilere mi bakıyorsun?
Sana ne adamın aldığı yardımdan oynadığı kumardan.
Adam belki oynamıyor belki bırakmış fikir almak için soruyor?

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,310
25,182
113
Valla durum içler acısı devlet başka devletlerden yardım dileniyor bizler halk olarak devletten yardım bekliyoruz ülkenin geldiği son nokta bu dünyanın en değersiz para birimine sahibiz düne kadar bize çalışmaya gelen Gürcistan Romanya gibi ulekerin oara birimi bile bizimden çok değerli ama sorsan Avrupa bizi kizkaniyor :) ama bu ülkeye mustehak herşey bir devlet hiçbir şartta bir adamın tekeline bırakılamaz dedik siz tayyibi kizkaniyorsunuz dediler

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,000
1,358
113
Reis cevap vermez o yüzsüz, zannediyor ki unutacağım yaptığını her yaptığı yorumda nsl bir karektersiz olduğunu yüzüne vuracagim ki millet kim olduğunu bilsin
Biz yazalım bakalım genede ne diycek kral görürse tabi ben halletmistir diye düşünmüştüm o gün baya savuruyordu kusura bakmayın ulasacagim uyandığımda diye kesim halleder demiştim

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,000
1,358
113
Valla durum içler acısı devlet başka devletlerden yardım dileniyor bizler halk olarak devletten yardım bekliyoruz ülkenin geldiği son nokta bu dünyanın en değersiz para birimine sahibiz düne kadar bize çalışmaya gelen Gürcistan Romanya gibi ulekerin oara birimi bile bizimden çok değerli ama sorsan Avrupa bizi kizkaniyor :) ama bu ülkeye mustehak herşey bir devlet hiçbir şartta bir adamın tekeline bırakılamaz dedik siz tayyibi kizkaniyorsunuz dediler
Avrupanin bizi kiskanabilcegi tek şey havamız suyumuz cennet gibi vatan başka bişey kiskanmasinin imkani bile oda eşittir cennet vatanda krallar gibi tatil🤣

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,216
1,002
113
Kotayla alakası yok bu işin benim komşuda alamiyordu bir telefonla halletiler hep red yiyordu yardım almak için bile adamım olması lazım bu ülkede işleyiş çok sacmalasti iyice
Ak parti den bul birini yada giderken akp bayrağı al chp gelirse ülke biter sloganı at yardima başvurmaya gerek kalmaz hesabında bil

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,322
569
113
Biz yazalım bakalım genede ne diycek kral görürse tabi ben halletmistir diye düşünmüştüm o gün baya savuruyordu kusura bakmayın ulasacagim uyandığımda diye kesim halleder demiştim
Reis İnanki şuan bütün yazılar okuyordur halledecek olan bu zamana kadar 10 kere hallederdi o gün o paylaşımdan engel yemiştim diye yorum yapamıyordum orada yorumları da okumuştum karektersiz e cevap veremiyordum diye habire yazıyordu orada buraya da yazsın neden yazmıyor çünkü şerefsiz kendisi

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,000
1,358
113
Ak parti den bul birini yada giderken akp bayrağı al chp gelirse ülke biter sloganı at yardima başvurmaya gerek kalmaz hesabında bil
Ona benzer kral zaten arkadaş sosyal yardımda çalışıyor kimler alıyor kimler diyor burda işin içini bilmeden engel oluyorlar diyorlar ya yakından tanıdığım bı kaç evi arabası olupta alanlari gördüm listede şoka girdim