Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Spin Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

penthos

Üye
Yeni Üye
25
10
3
admin kusura bakma ama ayıp ettin biz sözümüzü tuttuk hatta ilk sayfada yazdım be kullanıcı adımı eklenmedi spin biz sözümüzü tuttuysak sende sözünü tutacaksın yok öyle ilerleyen günlerde falan şu yaptığına ne derler bu konuyuda yüreğin varsa kaldırma.

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,095
73,470
21,113
kardeşim sistemsel sorundan eklenmedi ileriki günlerde telafisi yapılacak dedik derdin free spin için gel öldür istersen bizi kurtul sende

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,095
73,470
21,113
aga ilk sayfada yazdım diyorum ilk
kardeşim benim, eklendiği halde gözükmüyor kimilerindne sistemsel diyorum sana Adını not ediyorum bi daha etkinlikte katılmasanda eklettireceğim sana ama sistem kabul etmiyorsa ne yapalım sen söyle

farukyavuz

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
60
3
8
@Başkan @Blue's
Senin forumda takılmamak için adam bana 200 tl para verdi kaya ve erdem kaya sen erdem de blues sizde attığınız yerde adımlarınıza dikkat edin..

apocanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
211
39
28
Bende Twitter'da yazdım şimdi , konu açık kalsın koskoca iki büyük site konuyu kitleyip magdur insanları dahada mağdur ediyor, sistemdeki hataysa konuyu niye kitleyip kapatiyosun? İnsanın aklına ayırdım yaptiginiz düşüncesi geliyor.

Başkan

Admin
Yönetici
Administrator
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,095
73,470
21,113
Bende Twitter'da yazdım şimdi , konu açık kalsın koskoca iki büyük site konuyu kitleyip magdur insanları dahada mağdur ediyor, sistemdeki hataysa konuyu niye kitleyip kapatiyosun? İnsanın aklına ayırdım yaptiginiz düşüncesi geliyor.
kardeşim konuyu kitlerken belirttik sorunu

penthos

Üye
Yeni Üye
25
10
3
başkan ben sizi anlıyorum fakat sizde bizi anlayın arkadşın dediği gibi konuyu kapatmasanız iyi olurdu yani bu foruma ilkkez üye olduk bu yarışma için hepimiz reklamınızı yaptık sorun değil ben spinide geçtim en azından derdimizi dinleyin

Krkmz4242

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,534
910
113
Ne uzattınız arkadaş ya,benim de eklenmedi. Spinden fazla da birşey çıkmıyor zaten,sorun var diyorlarsa sorun vardır.

apocanksk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
211
39
28
Eyvallah başkan sorunu belirttin ama insanın sesini biranda keserseniz insan farklı düşünüyor, empati kurmani öneririm baskanim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...