- 1,939
- 691
- 113
Ip dediler eklemediler bile uzak durun bu siteden kurus yatirilacak site degil
Ulan Onlarca üye ödedi diyor bende ödeme aldım..Saçma sapan konusma.2 gündür bekliyorum site ödemiyor ödedi diyenlere inanmayın
2 gündür bekliyorum site ödemiyor ödedi diyenlere inanmayın
Arkadaşlar bunlara inanmayın..ben çektim arkadaşıma hesap açtım onada çektim.@Shellac konuya bir el atın kendi adamları ödendi diye yalan söylüyor IP bahanesi veriyorlar.
Bizi bilen bilir senin gibi dün gelmedik adamlar 2 gündür işlemde diye oyaliyor odemiyor multi felan da açmam hayatta tek hesabım vardırArkadaşlar bunlara inanmayın..ben çektim arkadaşıma hesap açtım onada çektim.
Bonus güzel.. Capsiz betco siteleri gibi 1000 yap 100 çek değil.
Ana kasaya 400 geçince 1000 TL daha oynayın.
Payfix ile çekin 30 dk da filan geliyor
Ödenmedi gelmedi diyenler hep Multi hesap açan kişiler.
Bende.multi açtım yemediler hesabı kapadilar.
Olsun 3 hesaptan çektik.
Ekli dosyayı görüntüle 520971
Ben 3 hesap açtım 2 sinden çektim..Bizi bilen bilir senin gibi dün gelmedik adamlar 2 gündür işlemde diye oyaliyor odemiyor multi felan da açmam hayatta tek hesabım vardır
Günlük 200 dolar alıyorum her siteden..la sen ne gevşek adamsın site kaç para verdi sana 3 gündür siteyi savunuyon kaşmer insanlarla düzgün konuş
Aynen bro multi ugrasilmaz oderse oder odemezse de tinne ki odemediBizi bilen bilir senin gibi dün gelmedik adamlar 2 gündür işlemde diye oyaliyor odemiyor multi felan da açmam hayatta tek hesabım vardır
Beyler akıl mantık işi değil sporda çevrim.Ekli dosyayı görüntüle 520999
Bakalım ilk maç geldi sallamasyon kuponda 😂
Bu sene gelir inşallahçekim talebi verildi teşekkürler ahbap