- 5,752
- 5,779
- 113
Benimde ödendi payfixle şimdi
Gerçek parayla oynasam olmazdı şansıma suaraya bak devam etsem daha cogaltirdim onca paradan bedavada olsa 400 almak koyuyor adama 😑Çekim verildi zaten slotta spin alımı var spin ala ala 12 bin 538 yaptım 400 ensabitlediler öderler güzel siteye benziyor oyunlar da açık gayet iyi ..
Bana max win attı 2 kez kendi paramla oynasam olmazdıGerçek parayla oynasam olmazdı şansıma suaraya bak devam etsem daha cogaltirdim onca paradan bedavada olsa 400 almak koyuyor adama 😑
Tek gole kaldım gelirse ben de çekerim gerisi bosAldık bakalım gelirse kesin cevrim yaparım çekimde gelse fenaaazEkli dosyayı görüntüle 519687
Slotlara inancimiz kalmadigindan sporda aldik ama acik galiba bayaBana max win attı 2 kez kendi paramla oynasam olmazdı
Hangi oyun da attı 100 tl atsak mı siteyeBana max win attı 2 kez kendi paramla oynasam olmazdı
DedeHangi oyun da attı 100 tl atsak mı siteye
Gate of olimpus a girdim fena açık costurduHangi oyun da attı 100 tl atsak mı siteye
12 bin 580 sanırım yaaptim düşünHangi oyun da attı 100 tl atsak mı siteye
Ben rulette yaptim dostumBeyler en mantıklısı hangi alan için almak
ödendi bile labana da endorphina güzel wild actı cekim gönderdim
Slot al spim alım var spin satım alarak hızlı ca yaparsın cevrimide hızlı tamamlarsin kardeşim ..Beyler en mantıklısı hangi alan için almak
200 e ne verırkı hocam acıkmı kı oyunlarSlot al spim alım var spin satım alarak hızlı ca yaparsın cevrimide hızlı tamamlarsin kardeşim ..