Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Spinlira 500 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat007

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
486
133
43
Ulen ohaaaa be 5000 yap 100 yatır 250 çek Allah belasını versin su sitelere pirim vermeyin reklamını yapmayın

C15H10N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
382
118
43
Ulen ohaaaa be 5000 yap 100 yatır 250 çek Allah belasını versin su sitelere pirim vermeyin reklamını yapmayın
Gece olduğunda kodlar duruyor telegram'da bu tarz bonuslar da insanın kumar açlığını köreltiyor sırf zaman geçsin oyalasın diye alıp oynamıştım şansa 5000 oldu yorumları okumadan yatırdım keşke okusaymışım tabi olan oldu nasip yapacak bir şey yok

joeblack

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
49
10
8
Gece olduğunda kodlar duruyor telegram'da bu tarz bonuslar da insanın kumar açlığını köreltiyor sırf zaman geçsin oyalasın diye alıp oynamıştım şansa 5000 oldu yorumları okumadan yatırdım keşke okusaymışım tabi olan oldu nasip yapacak bir şey yok
Gonderiyorlar ama cok gec bana dun 10 satte gonderdiler

vyper4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
135
46
28
Tl transfer ile 200 el gönderilir 100 tl alınır uygun olan yazabilir mi

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
824
325
63
500 isteyen varsa ben verim onlara 10 bin yapsınlar bin TL yatırım şartsız ben verim ulan bu nasıl bi dünya

csoylu006

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
213
79
28
Foruma site ayakçıları dolmuş, umut dağıtmıyormuş lira dağıtıyormuş buda yeni stil heralde milletin bir kulağının arkası kaldı.

sgwbowuv

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
77
30
18
Bak reis ben saygimi bozmdan yaziyom kardeşim bu bonus seni niye bu kadar alakadar etti anlamadım tam almayabilirsin ben niye paylaştım belki şans biri kazanır diye burda hakaret etmenin bu anlamı yok
Bost bunlar yirtik dondan firlayanlar kendi oynayip kaybedenler baskasi kazanmasin diye site tokatci ödemez kolpa derler çekemezler o yüzden bunları takma it gibi havlasınlar

sgwbowuv

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
77
30
18
Foruma site ayakçıları dolmuş, umut dağıtmıyormuş lira dağıtıyormuş buda yeni stil heralde milletin bir kulağının arkası kaldı.
Lan aç k*pek gibi her konunun altındasin gelmiş edebiyat yapiyosun aç herif rahat birak milleti 😄😄

Hala eşşek gibi anırmadınnn 😄😄😄😄

csoylu006

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
213
79
28
Lan aç k*pek gibi her konunun altındasin gelmiş edebiyat yapiyosun aç herif rahat birak milleti 😄😄

Hala eşşek gibi anırmadınnn 😄😄😄😄
Klavye kaşarı adamlar ss bile atmıyor site sahibiyim ben g*t site ayakçısı senin güddüğün koyun kadar benim s…m çoban var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...