Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Spinzz 600 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cazzo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
162
81
28
Beyler selam, spinzz220.com az önce sms geldi. Sitede deneme bonusu var ama bana IP diye eklemediler. Daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum. Siteyi ilk defa gördüm bir arştırın isterseniz. 600 TL deneme bonusu yazıyor big bass splash oyununda ama ekleme olmadığı için deneyemedim. Canlı destekten talep etmeniz lazım. Bol şans

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
Beyler selam, spinzz220.com az önce sms geldi. Sitede deneme bonusu var ama bana IP diye eklemediler. Daha önce konusu açıldı mu bilmiyorum. Siteyi ilk defa gördüm bir arştırın isterseniz. 600 TL deneme bonusu yazıyor big bass splash oyununda ama ekleme olmadığı için deneyenedim. Canlı destekten talep etmeniz lazım. Bol şans
Sana ip dediyse gereksiz bir site işte

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,892
1,515
113
Beyler selam, spinzz220.com az önce sms geldi. Sitede deneme bonusu var ama bana IP diye eklemediler. Daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum. Siteyi ilk defa gördüm bir arştırın isterseniz. 600 TL deneme bonusu yazıyor big bass splash oyununda ama ekleme olmadığı için deneyemedim. Canlı destekten talep etmeniz lazım. Bol şans
600 tl deneme bonusu değil doğru bilgi ver dost

Ekli dosyalar

GULHAN20

🇸🇯 OSLO /// Grunerlokka 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
808
457
63
50 freespini 12 betten verse 600 yapıyor. Kaç betten verdiğini bilmeden hala 50 freespin diyorsun. Sitede yazılanı söylüyorum. Ulan keşke paylaşmasaydım ya.
La sana bile vermemiş ip diye daha konusuyon burdan anla ne bok olduklarını

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,462
686
113
Madem sana ip dediler niye siteye eleman topluyorsun yani bana ip dese siteye skimi vermem yoksa sen site adamimisin

cazzo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
162
81
28
Madem sana ip dediler niye siteye eleman topluyorsun yani bana ip dese siteye skimi vermem yoksa sen site adamimisin
İnsanların okuduğunu anlamaması ya da okumaması şaşırtıcı. Kimseyi zorla üye yapmıyorum. Siteyi ilk defa duyduğumu söyledim. Site adamı olmadığımı profilimden anlarsın.

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,575
655
113
600 ekledi bana. Bakiyenizi 6600₺ ye ulaştırdığınızda 600₺ olarak çekim yapabilirsiniz. Deneme bonusumuz sadece Pragmatik Play sağlayıcısında geçerlidir. böyle diye ne çevrimi söyledi ne big bassı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...