Yorumu görünce gözlerim doldu hocam teşekkürler 🤣Adam burada belki birisi kazanç sağlar diye uğraşıyo herkes tutturmuş bu site adamı diye 😂
Yorumu görünce gözlerim doldu hocam teşekkürler 🤣Adam burada belki birisi kazanç sağlar diye uğraşıyo herkes tutturmuş bu site adamı diye 😂
Bana da öyle dedi belki demeyen olur diye paylaştım. @Daimon hocam konu kilit olabilir istersen. Herkese Ip diyor galiba siteİp diyor r herkese kahpe
Aa eklemiş süper. 600 tl değil diyenler vardı nerde o okuma yazması olmayanlar🤣🤣600 ekledi bana. Bakiyenizi 6600₺ ye ulaştırdığınızda 600₺ olarak çekim yapabilirsiniz. Deneme bonusumuz sadece Pragmatik Play sağlayıcısında geçerlidir. böyle diye ne çevrimi söyledi ne big bassı
La olom sitede big bass splash yazıyor. Sende mi okumadın ya600 ekledi bana. Bakiyenizi 6600₺ ye ulaştırdığınızda 600₺ olarak çekim yapabilirsiniz. Deneme bonusumuz sadece Pragmatik Play sağlayıcısında geçerlidir. böyle diye ne çevrimi söyledi ne big bassı
Inanıyorum çıkacağız bu mağaradan ateşi sen bulacanSiradayim yaklaştım kuyruk azaldı gerçeği gün yüzüne çıkaracağım
Eklemiyor canlı destek uyumaya gitmiş boş işAdam burada belki birisi kazanç sağlar diye uğraşıyo herkes tutturmuş bu site adamı diye 😂
Önümüzdeki 3 ay 5.sırada kalırsın canlı destek yok kimse yok sitede ceplerinde para yok iki yumurta kırıp yemeye gitmişler bitik site5. Sıradayım çekim verip paylaşcam burda
Ben bu ip hatasını hiç almıyorum, eğer bana da verirse gerçek dolandırıcıdır.Yalan söylüyorlar destek aynı ip diyo yeni üyelik açtım yaptıklarına bak desteği hemen engelledi
Sorun sizde arkadaşlarBen bu ip hatasını hiç almıyorum, eğer bana da verirse gerçek dolandırıcıdır.
ekleme yaparsa ss atarım sorun sizdendir.
Kardeş uğraşmaya değmez bırakın saçma sapan bonusları. Yok aynı oyunda oynucan yok 6600 yapcan yok ebesinin ...Yazdığımı bile okumuyorsun. Bak diyorum ki 600 TL yazıyor. Sitede yazan bu.
İlk üyelik açtım destek 2dk bile olmadı kapattı yüzümeBen bu ip hatasını hiç almıyorum, eğer bana da verirse gerçek dolandırıcıdır.
ekleme yaparsa ss atarım sorun sizdendir.
Bende ilk defa aldım. Şaşırdım o yüzdenSorun sizde arkadaşlar