Deneme bonusu kalkmış.
Ekli dosyalar
-
93.2 KB Görüntüleme: 136
Hangi siteCanlıya baglanın, davet mesajı geldi bu nası site cart curt yalandan ters yapın veriyo, ben3k yaptım kaybettim belki faydamız dokunur
An itibariyle gerçekleşen sohbetBeyler selam, spinzz220.com az önce sms geldi. Sitede deneme bonusu var ama bana IP diye eklemediler. Daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum. Siteyi ilk defa gördüm bir arştırın isterseniz. 600 TL deneme bonusu yazıyor big bass splash oyununda ama ekleme olmadığı için deneyemedim. Canlı destekten talep etmeniz lazım. Bol şans
Stilbet saldırın
Merhaba site linki acaba Spinzz220.com dan demiyorum giremiyorum destek olurmusunuz600 tl deneme bonusu değil doğru bilgi ver dost
Kankam girsen de bir şey ifade etmez çünkü bonusu kaldırmışlar uğraşma boş yereMerhaba site linki acaba Spinzz220.com dan demiyorum giremiyorum destek olurmusunuz
Adamlar bana deneme bonusunun pasif olduğunu sonra gelip tekrar talep etmemi söyledi dedim ki bu sefer de deneme bonusu kampanyası bitti dersiniz aynen de öyle oldu beni de engellediler bilginiz olsun site dolandırıcidirCanlı destek e nasıl ulaştın dost
Tıpkı golbet gibi oldu hahahahaAdamlar bana deneme bonusunun pasif olduğunu sonra gelip tekrar talep etmemi söyledi dedim ki bu sefer de deneme bonusu kampanyası bitti dersiniz aynen de öyle oldu beni de engellediler bilginiz olsun site dolandırıcidir
Ya aga canlı destek nerde kafayı yedim bulamıyorumBeyler selam, spinzz220.com az önce sms geldi. Sitede deneme bonusu var ama bana IP diye eklemediler. Daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum. Siteyi ilk defa gördüm bir arştırın isterseniz. 600 TL deneme bonusu yazıyor big bass splash oyununda ama ekleme olmadığı için deneyemedim. Canlı destekten talep etmeniz lazım. Bol şans