Sponsorluğun neden bittiği hakkında bilgi alabiliyor muyuz ?Grbets firması ile olan sponsorluk anlaşmamız son bulmuş olup bilgi edinilmesi rica olunur.Ekli dosyayı görüntüle 19328
Hocam,"Bilgi edinilmesi" derken kimi kastettin ?Grbets firması ile olan sponsorluk anlaşmamız son bulmuş olup bilgi edinilmesi rica olunur.Ekli dosyayı görüntüle 19328
Valla bilemedim hicbir sikayetim olmadi simdiye kadar ama icimede suphe dustu simdi .yoksa paparadan takir takir yatirim cekim yapiodum dune kadarBakin arkadaslar bu sitenin taktigi bi foruma 1-2 ay sponsor olurlar milleti guvendirirler sonra sponsorluktan cikip milleti dolandirmaya kalkarlar acin bi sikayetvara bakin hep ayni ayni taktigi yaparlar bu site mersin sehrinden yonetiliyor tum saha elemanlari hirsiz sakin mersinliler ustune alinmasin saha elemanlari hep kolpa
Kardesini dinle bak gardasim git baska yerden oyna hala betco sponsorlarimiz var en azindan forum yetkilileri bi yanlislarinda arkamizdaValla bilemedim hicbir sikayetim olmadi simdiye kadar ama icimede suphe dustu simdi .yoksa paparadan takir takir yatirim cekim yapiodum dune kadar
Bi girde sikayetvara bak hangi sitenin bu kadar sikayeti varKaralamayi ne kadar seviyorsunuz bonus veriyorum dese hemen ışınlanirsiz.
Burdan birininde 500 tl sini 0 lamışlardı130 tl mi sildi daha 2 gün önce chatten engelledi şerefsizler canlı yardım cok ukala..sosyal medyadan ifşa ettim bende