- 1,261
- 912
- 113
1
Ekli dosyalar
-
251.9 KB Görüntüleme: 5
Son 5Next 3
Kalan 3Next 3
Bi 23 lira daha kalmış reis 1 tur daha gider 😁😁Bu gelmesse bu aksamlik bu kadar..
No..1
Deneye deneye biz tur olduk 😂Bi 23 lira daha kalmış reis 1 tur daha gider 😁😁
500 alcan diye 500 lük oldun reis sen ben kalan 3 5 liraları 20 lira yapıp öyle deniyorum valla 😅😅Deneye deneye biz tur olduk 😂
😂 akşam ki Portekiz mayından dolayı hırs yaptım atsalar kafa rahattı500 alcan diye 500 lük oldun reis sen ben kalan 3 5 liraları 20 lira yapıp öyle deniyorum valla 😅😅
Yaw o degil beraberlik 11 ganyandi oynamadim berabere bitti saka gibi yaw 😀😀Bi 23 lira daha kalmış reis 1 tur daha gider 😁😁
Üzdün be reis valla son adımda patladı dediğin gibi😂 akşam ki Portekiz mayından dolayı hırs yaptım atsalar kafa rahattı
Zaten ya herro ya merro bahsi almışsın reis denenebilirmiş 😁Yaw o degil beraberlik 11 ganyandi oynamadim berabere bitti saka gibi yaw 😀😀
Aynen sen kazandin doye ben 4. Adimdan sonra böldüm kasayi dedim adam haketti get kumda oyna sen 50 di galiba dakka gol olmadi oldu ıptal oldu walla senin adina yazik oldu. Şans walla buranin bi 2 bileni wardi nerlerde gormedi mi burayi @Scarface067😂 akşam ki Portekiz mayından dolayı hırs yaptım atsalar kafa rahattı
Lenn ne herrosu bakken yener birazdan 8 sayi geriden geldi beraberlige.. ahh gözüm be 😀😀Zaten ya herro ya merro bahsi almışsın reis denenebilirmiş 😁
Fazla şanssız oldu dostAynen sen kazandin doye ben 4. Adimdan sonra böldüm kasayi dedim adam haketti get kumda oyna sen 50 di galiba dakka gol olmadi oldu ıptal oldu walla senin adina yazik oldu. Şans walla buranin bi 2 bileni wardi nerlerde gormedi mi burayi @Scarface067