iptal ettim google auth ile tekrar çekim verdim bakalım ne zaman gelicekMail attım dönüş yapıldı 2 aşamalı ac dediler açtım tekrar talep verdim 13 dk oldu gelmedi
iptal ettim google auth ile tekrar çekim verdim bakalım ne zaman gelicekMail attım dönüş yapıldı 2 aşamalı ac dediler açtım tekrar talep verdim 13 dk oldu gelmedi
BitikKanka bonus bitti mi biz hala bulamadık anasını sattayim
1.5 saattir bekliyorumsportsbet temsilcisi değilim ama net söylüyorum 1 kuruş paranız kalmaz. ne kadar çekerseniz çekin 5dk yı geçmez
Google authenticor var ya o2 aşamalı derken aga
Dm at anlatayımBirisi yardimci olabilkrmi binance hesabina nasil cekerim parayi
Kardeşim 5 dk diyip duruyorsun ama çoğu kişi 1 saati geçik süredir bekliyor bende 20.49 dan beri bekliyorum yoğunluktan belki geç yollayabilir ya da kimlik doğurması isteyebilirsportsbet temsilcisi değilim ama net söylüyorum 1 kuruş paranız kalmaz. ne kadar çekerseniz çekin 5dk yı geçmez
Sanal alemde babana bile güvenme abi tavsiyesi agamErgen filan mısın sen?
Koskoca sportsbet io bu .. çapsız betco mu sandin
Dost binanceye gir cüzdana gir tether i seç tether yatır yükle ne yazıyorsa artık yeşil olanı tıkla adres olarak trc20 ağını seç adresi al gel sporbets sitesine para çek de tether trc20 ağını seç adresi yapıştır rakamı yaz çekBirisi yardimci olabilkrmi binance hesabina nasil cekerim parayi
Atma kimseye dm falanBirisi yardimci olabilkrmi binance hesabina nasil cekerim parayi
Seninle aramızda 2 dakika var 20:51 de ben verdim senin ki gelince yaz hazirlanayimKardeşim 5 dk diyip duruyorsun ama çoğu kişi 1 saati geçik süredir bekliyor bende 20.49 dan beri bekliyorum yoğunluktan belki geç yollayabilir ya da kimlik doğurması isteyebilir
bende bu çıkıyor sadeceHala hangi oyun diye soruyorsunuz arkadaşlar attığım linke tıklayın en altta çıkıyorsa vardır etkinleştir oyuna yönlendiriyor zaten
Yürü lan teneke dm at anlatayımmışDm at anlatayım
Tmmdir inşallah gelir yaSeninle aramızda 2 dakika var 20:51 de ben verdim senin ki gelince yaz hazirlanayim
ben ilk defa kullanmıyorum ki, para çekim talebi veririm 1dk içinde para çekiminiz yolda diye mail gelir 2dk sonra da kripto cüzdana bildirim düşer hesabınıza xx tutar ödeme geldi eper bu işlemi siz yapmadıysanız vs diyeKardeşim 5 dk diyip duruyorsun ama çoğu kişi 1 saati geçik süredir bekliyor bende 20.49 dan beri bekliyorum yoğunluktan belki geç yollayabilir ya da kimlik doğurması isteyebilir
Bakacağız artık dost gelirse gelir gelmezse çay icerizTmmdir inşallah gelir ya