Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Sportsbet 50 FreeSpin 0.30$

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,041
1,568
113
Alakası yok bende Google auth vardı 1.30 saattir beklemede

Rest10

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
72
5
8
Birisi yardimci olabilkrmi binance hesabina nasil cekerim parayi

DuyguYky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
668
253
63
sportsbet temsilcisi değilim ama net söylüyorum 1 kuruş paranız kalmaz. ne kadar çekerseniz çekin 5dk yı geçmez
Kardeşim 5 dk diyip duruyorsun ama çoğu kişi 1 saati geçik süredir bekliyor bende 20.49 dan beri bekliyorum yoğunluktan belki geç yollayabilir ya da kimlik doğurması isteyebilir

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,310
25,183
113
Birisi yardimci olabilkrmi binance hesabina nasil cekerim parayi
Dost binanceye gir cüzdana gir tether i seç tether yatır yükle ne yazıyorsa artık yeşil olanı tıkla adres olarak trc20 ağını seç adresi al gel sporbets sitesine para çek de tether trc20 ağını seç adresi yapıştır rakamı yaz çek

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,310
25,183
113
Kardeşim 5 dk diyip duruyorsun ama çoğu kişi 1 saati geçik süredir bekliyor bende 20.49 dan beri bekliyorum yoğunluktan belki geç yollayabilir ya da kimlik doğurması isteyebilir
Seninle aramızda 2 dakika var 20:51 de ben verdim senin ki gelince yaz :) hazirlanayim

victor11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
399
284
63
ben ilk defa kullanmıyorum ki, para çekim talebi veririm 1dk içinde para çekiminiz yolda diye mail gelir 2dk sonra da kripto cüzdana bildirim düşer hesabınıza xx tutar ödeme geldi eper bu işlemi siz yapmadıysanız vs diye

1735931099198.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...