- 28,098
- 25,761
- 113
Tr borsasi hangisi ki dostSitede bolluk yok yatırım yaptığın borsa sıkıntılı. Sitelere yatırım çekimde tr borsalarını kullanmayın
Tr borsasi hangisi ki dostSitede bolluk yok yatırım yaptığın borsa sıkıntılı. Sitelere yatırım çekimde tr borsalarını kullanmayın
Samet senin ödeme kaç dk sürdü onu söyle sana zahmetSitede bolluk yok yatırım yaptığın borsa sıkıntılı. Sitelere yatırım çekimde tr borsalarını kullanmayın
Bu siteden 2 milyon dolar çeken gördüm canlı canlı boşver sen çekim ver gelir birazdanAga bunun aviatoru falan öyle bir kasıyor ki hiç güven vermedi Ödeme yapacağı bakalım hayırlısı
Ben çektim dostumÇıkan kazancı direk cekiyormuyuz dost ?
5 DK falanSamet senin ödeme kaç dk sürdü onu söyle sana zahmet
Gelmez çevrim mevrim yapmadım direk spinden çıkanı çektim 21 dolarBu siteden 2 milyon dolar çeken gördüm canlı canlı boşver sen çekim ver gelir birazdan
Binance trTr borsasi hangisi ki dost
18 dk oldu beklemede ödemez bonusun yatırım şartı vardır kesin5 DK falan
Multi hesabın yoksa sıkıntı olmazGelmez çevrim mevrim yapmadım direk spinden çıkanı çektim 21 dolar
Benim var ondan mı acabaAktif bonus yok diyor benim yatırım yok belki ondandır
adamsın alındı50 USDT Faust Buy Bonus Bedava Dönüş yazan bonusu aşağıdaki linkten aktifleştirin
Çıkan kazanç çekilir miktar min 20dolar çekim. Tr borsalarına cekmemenizi öneririm.
Çıkan kazançla 50 dolar daha çevrim yaparsanız 50 spin daha veriyor. 1 katı çevrim değil
Allah yardımcın olsun kanka yorumlar şaka gibi konuda sshbsvshshsjsj5 DK falan
Sen hangi yöntemle çektin ne kadar sürdüBinance tr
Paribu
BTC türk
Bitexen vs
Dost sorular çok ama sana zahmet acaba çıkan kazancı çevirip mi çektim millet direk çekmiş ama ne yapmalı acaba ?Multi hesabın yoksa sıkıntı olmaz