- 678
- 255
- 63
Benimde böyle bekliyorum
Ekli dosyalar
-
200.1 KB Görüntüleme: 84
Aynı oyunda 50 USD lik oynarsan bir 50 freespin dağa veriyoraynı oyunda çevrim yaptık vermedi tekrar nereden alıcaz diğer 50 spini reis
Mail herkese geliyor çekim yaptığında banada geldiBana da mail gelmiş onaylandı diye, site de beklemede yazıyor.
Mail geldiğine göre gelir 1 saate en geç
Hayir yok varda giremiyorum bilgilerim guncel degil trbinance var baska hangisimden cekebilirimBinance hesabin varmi? TL kripto cuzdanlari kullanma sakin
Aynı değil. Herhangi bir slotta 50 dolar daha oynarsaniz 50spin daha veriyorAynı oyunda 50 USD lik oynarsan bir 50 freespin dağa veriyor
Tamam işte onaylanır gelir Juventus maçına yetişirMail herkese geliyor çekim yaptığında banada geldi
Binance tr de olmaz mıBinance hesabin varmi? TL kripto cuzdanlari kullanma sakin
Her alan geçerli18 usdt cıktı bunu sporda 20 ye cıkartabılır mıyım
Yanlış yerden bakıyorsun direkt link atmış konu sahibi ordan gir aşağıya indir orda yazıyorBizde yok farklı bi yerden mi giriyoruz
Dm gel1500dolar yaptim yardimci okurmusunuz nasil cekecem yardimxi olano gorurun
TR binance biraz sakat hoca ya sports ceza yiyenler oldu.Hayir yok varda giremiyorum bilgilerim guncel degil trbinance var baska hangisimden cekebilirim