Oooo @SAMET11000 burdada varsın burda ben seni daha yeni görüyorum
bitcoin tr diye borsa yok. sportsbet ten direkt tr borsasına çekim yapmayın.Bitcoin tr var bende usd adresimi kopyaliyip cekim yapcam tether sorun olurmu
Oglum bugün 2 siteden yaptjn ikiside ödemedi sana cenabetmisin nesinKanka merak ettim yapacam elime para gecince
Ben çekimi paribuya yaptım ama odemelezler mi şimdiParibu olmuyormus Abe izin vermiyormus
Hocam diğer soruna yanıt; siteden kopyaladigin atıyorum trc20 adresini paribuda usdt gönder kısmından trc20 ağını seçip göndereceksin. 10 dakikaya sürer en fazla. Bu arada site benimde hoşuma gitti, denerim.Kanka merak ettim yapacam elime para gecince
Sen kimsin tanıyamadım özelden yazOooo @SAMET11000 burdada varsın burda ben seni daha yeni görüyorum
Aga x de baktım o sitenin eski üyelerine 24 saat sonunda açılıyormus çekim sana kardeşin varyaaa fevkalede güzellik yapacak sag salim cekiyimOglum bugün 2 siteden yaptjn ikiside ödemedi sana cenabetmisin nesin
Reis btc turkkripto uygulamanin adi tether trc 20 adresimi kopyaliyip cekim verdik sorun oluurmubitcoin tr diye borsa yok. sportsbet ten direkt tr borsasına çekim yapmayın.
İşde sitede trc20 yok hocam sagol eyv bilgilendirdigin icinHocam diğer soruna yanıt; siteden kopyaladigin atıyorum trc20 adresini paribuda usdt gönder kısmından trc20 ağını seçip göndereceksin. 10 dakikaya sürer en fazla. Bu arada site benimde hoşuma gitti, denerim.
cıkmıyor bende dost usdt seçilibonusu bulamayanlar usdt cüzdanını seçin aşağıda bonuslarım olacak tıklayın görürsünüz. azıcık sportsbet kullanın
Paylaşım için sağol 245 yaptık bu 2. 50 spin nasil aliniyor dost50 USDT Faust Buy Bonus Bedava Dönüş yazan bonusu aşağıdaki linkten aktifleştirin
Çıkan kazanç çekilir miktar min 20dolar çekim. Tr borsalarına cekmemenizi öneririm.
Çıkan kazançla 50 dolar daha çevrim yaparsanız 50 spin daha veriyor. 1 katı çevrim değil
Öderler abi hayırlı olsun hemen çek paramızı😁😁😁😁Ben çekimi paribuya yaptım ama odemelezler mi şimdi
Haci bonus bitmiş mal değiliz heraldebonusu bulamayanlar usdt cüzdanını seçin aşağıda bonuslarım olacak tıklayın görürsünüz. azıcık sportsbet kullanın
Yine yok bonusbonusu bulamayanlar usdt cüzdanını seçin aşağıda bonuslarım olacak tıklayın görürsünüz. azıcık sportsbet kullanın
hahahahha hiç güleceğim yoktu çatır çatır millet ifade vermeye gidiyor btctürk yüzünden. 3-4 seneye karakoldan bir telefon alırsınReis btc turkkripto uygulamanin adi tether trc 20 adresimi kopyaliyip cekim verdik sorun oluurmu
Aynen benimde 20:51 çekim saati beklemede1 saattir beklemede
sports kısmi bonus yapmaz iyi bakın vardırHaci bonus bitmiş mal değiliz heralde
Tebrikler. Herhangi bir slotta 50 dolarlık çevrim yaparsan 50spin daha veriyorPaylaşım için sağol 245 yaptık bu 2. 50 spin nasil aliniyor dost