- 3,792
- 1,671
- 113
1milyon doları Türk bi oyuncu 2-3 dk da çektiHocam şimdi bu sitelere yatırım yapsak garanti anında tak diye çekebiliyormuyuz?
Çekimler ne kadar sürüyor?
1milyon doları Türk bi oyuncu 2-3 dk da çektiHocam şimdi bu sitelere yatırım yapsak garanti anında tak diye çekebiliyormuyuz?
Çekimler ne kadar sürüyor?
Eyvallah reis
Afrika kupası da vardı . Hey gidi günler heyyeskiden az quiz çözmedik şu sitede premier lig uzmanı olmuştum 10 dolar alcam diye emeğine sağlık dostum
Ben burda oynıyım o zmn ya. Sadece Crpyto para mı yatırabiliyoruz acaba1milyon doları Türk bi oyuncu 2-3 dk da çekti
Kodu nereden verecekler
OoOoO Canlı RTP Bölümü bile var
EvetBen burda oynıyım o zmn ya. Sadece Crpyto para mı yatırabiliyoruz acaba
Aynen. Tron kullan masrafı olmazBen burda oynıyım o zmn ya. Sadece Crpyto para mı yatırabiliyoruz acaba
Son bir soru sorcam çok darladım farkındayım ama ben kripto yatırım hiç yapmadım hangi Cüzdanda açıp işlem yapıyım sizce ?Aynen. Tron kullan masrafı olmaz
Btc , binance bunlar sağlamSon bir soru sorcam çok darladım farkındayım ama ben kripto yatırım hiç yapmadım hangi Cüzdanda açıp işlem yapıyım sizce ?
Binance olmaz diye düşünüyorum geçen 1500 dolar gelen bir üyeye sordular bunun kaynağı nedir diyeBtc , binance bunlar sağlam
Ben herkes degilim bro cogu bencil bi kac kisi haricGeçen ftn kod paylaştık 1 kişi bile destek çıkmadı
Paribu aç en basiti kullanım . Çoğu borsa kimlik onayı falan çok uğraştırıyorSon bir soru sorcam çok darladım farkındayım ama ben kripto yatırım hiç yapmadım hangi Cüzdanda açıp işlem yapıyım sizce ?
türkler yüzünden yatırım şartı getirmişti adamlarRica ederim dostum. Turizm işletmecisiyim İngilizcem var club house ta 10dolar free bet az almadık. İngilizler napsın 10₺ gibi onlara . Bizim Türkler full kovalıyor ama dil yok yayın yapanlar dalga geçiyor bizle
İnsanımız aç gözlü rezil bi ülkeyiztürkler yüzünden yatırım şartı getirmişti adamlar
KullanırsınBeyler bu kodları aktif ettikten sonra kac saat süresi var ben işte olacağım gün içinde aksam eve gelince kullanabilirmiyim acaba?
Evet Twitter'danKodlari twterdan mi atıyor