- 3,791
- 1,235
- 113
14:00 da talep verenin ödenmiş 13:31 de verdim hala beklemede bu nasıl mantıkTrc mrc fark etmiyor Bende 13.25 ten beri bekliyor
14:00 da talep verenin ödenmiş 13:31 de verdim hala beklemede bu nasıl mantıkTrc mrc fark etmiyor Bende 13.25 ten beri bekliyor
Ne zaman çekim vermiştinValla geldi
Kanka sen buralarda oynuyorsun herhalde belli ki kod felan’da alıyosun, Yok sayıldı yazıyor freespin’in yanında ne anlama geliyor bu?40k çeken gördüm şu konuda adam teşekkür bile etmemiş. 1 lira çekemedik üstüne geceden beri uyumadım beynim patates oldu. Çekim yapanlara tebrikler iyi günlerde harcayın
Matemaks 2 saatte gonderdiler bu parayi paibuya nasil cekebiliyoruxtl ile 42 binmi yani
+1Kanka sen buralarda oynuyorsun herhalde belli ki kod felan’da alıyosun, Yok sayıldı yazıyor freespin’in yanında ne anlama geliyor bu?
Freespinleri etkinlik süresi içinde oynaman lazımmış kral.Kanka sen buralarda oynuyorsun herhalde belli ki kod felan’da alıyosun, Yok sayıldı yazıyor freespin’in yanında ne anlama geliyor bu?
kardes ilki nedsn red olduValla geldi
Ulan be spordaydım dedim eve gidince açarız şaka gibi, sağol bro eyvallah 🤝Freespinleri etkinlik süresi içinde oynaman lazımmış kral.