- 258
- 67
- 28
kardeşim ben cevrimi zaten tamamladim onuda biliyorum sadece site cop 10tl yatirim istiyor belge istiyor odeme yapmadigi icin sallamadim
bu kanıya nerden vardın sen acaba..ilk ödeme alan benim 10 tl yatrım yapamaycaksan ne diye oynuyrsn onuda anlamış dğeilm..280 tl çekim verdm ertesi gün yatrdılar..belge istemsi normal babaannemze bile hesap açıyoruz..kardeşim ben cevrimi zaten tamamladim onuda biliyorum sadece site cop 10tl yatirim istiyor belge istiyor odeme yapmadigi icin sallamadim
Yatırım yapmadan çekim yapılmıyor mu ?
yapılmıyor kardeşim 20 tl de yatrn ölmezsnzz demiYatırım yapmadan çekim yapılmıyor mu ?
Allah allah ilginçyapılmıyor kardeşim 20 tl de yatrn ölmezsnzz demi
iptal olur çekimn büyük ihtimal. bende çekim verdm iptal ettiler. sonra yatrm yaptımAllah allah ilginç
Dikkatli bakarsan çekim onaylandı zaten.iptal olur çekimn büyük ihtimal. bende çekim verdm iptal ettiler. sonra yatrm yaptım
sitee böyle konuda dengesiz..banada 3 defa 280 tl gönderdielerr:Dikkatli bakarsan çekim onaylandı zaten.
Ne güzel site baya kullanışlı ama 62tl var hesapta 250 yapıp tekrar çekim denicem bakalım onuda vereceklermisitee böyle konuda dengesiz..banada 3 defa 280 tl gönderdielerr:
valalhi verirler herhalde. araayan soranda yok 3 defa aynı miktarı göndermişler baışımz yanmasa bari)Ne güzel site baya kullanışlı ama 62tl var hesapta 250 yapıp tekrar çekim denicem bakalım onuda vereceklermi
Şenlik bi durum yokki gönderen onlar bi sorun çıkacağını sanmam sen parayi yemeye bakvalalhi verirler herhalde. araayan soranda yok 3 defa aynı miktarı göndermişler baışımz yanmasa bari)
Aslında çok şey var herkes bunu iyi okuyup duşunmeliDiyecek bisey yok
Özele bakarmısın hocamSonunda geldi çekim
Karseşim bana da yüklendiekran görüntüsü atar mısın hocam sana zahmet
yok estağfurullah bugünlerde birtakım sıkıntılarım var 2 gündür giremiyorum yeni gördüm yazılanları yapabileceğim birşey olursa başım gözüm üstüneDostum bir konu actin efsane oldun ama sorulardan biktin galiba ama biz milletce boyleyiz arastirmayi ogrenmeyi pek sevmeyiz hazira konmakta bizim ustumuze yoktur.oyuzden sen de idareet artik
kardeşim eft yapıyorlar sabah geçmiş olur 10 gibi..Gece 12 de çekim talebi verdim şuan an itibari ile yeşil oldu approved yazdı onaylandı ama hesaba gelmedi henüz para ? Onaydan saatler sonramı geliyor yoksa hemen geçmesimi lazımdı ? Çekim yapanlar bilgilendirebilirmi beni