- 17,447
- 8,482
- 113
Reis helal olsun bu kuponu yapmak ve kazanmak taktir edilesi cidden
sagol bro bilindik maçlara oynadım ya şans işi biraz basket maclarında kackere ucundan döndü kuponReis helal olsun bu kuponu yapmak ve kazanmak taktir edilesi cidden
Haydi wonlatalımsagol bro bilindik maçlara oynadım ya şans işi biraz basket maclarında kackere ucundan döndü kupon
bro küçük paralar yetmiyor ne yazıkki yüksek paralar lazım açgözlülügümden neler kaybettim bi bilsen...Sabah gördüğümde dedim ki içimden keşke basket alıp biraksaymjs ama şimdi keşke bırakmamış diyorum 😂
Dost önemli olan birden fazla kazanmak değil borca harca göre değişir ama her gün dört kombin yapıp vursan deli para yapar yinebro küçük paralar yetmiyor ne yazıkki yüksek paralar lazım açgözlülügümden neler kaybettim bi bilsen...
yok yok galabetten üye bonusu bu direk çekim broFreebet kuponu bu gelenin çevrimi yada kazanc limiti var mı
Bol şans şansın daim olsunaçgözlülügümüzün kurbanımı olucaz bakalım basket maclarını yapıp bıraksam tutucaktı kupon akşam 3 maça kaldık şimdi
Kanka anasının nikahı yapar la bu oran 😂😂yok yok galabetten üye bonusu bu direk çekim bro
64 oran bro 6 k cekim veririm gelirseKanka anasının nikahı yapar la bu oran 😂😂
Kanka büyük konuşmayalım da şimdiden tebrik ederim cidden 😂64 oran bro 6 k cekim veririm gelirse