Kesin gönderiyor mi bana hiç odicem gibi gelmedi canlı destek sohbeti kapatı felanAracı ya aktardılar 2 saate gelir
Kesin gönderiyor mi bana hiç odicem gibi gelmedi canlı destek sohbeti kapatı felanAracı ya aktardılar 2 saate gelir
Bende gönderildi yaziyor ama gelen bisi yokBende çekim yaptım red geldi tekrar talep verrkm çevrim bitmemis bakiye 1500 yaptım halde hep red
Hocam inşallah gelir odemen ama ben hala bonusu alamıyorum SMS e-posta gelmiyor nasıl yapıyoruz.Bende çekim yaptım red geldi tekrar talep verrkm çevrim bitmemis bakiye 1500 yaptım halde hep red
Sms in geldiği numarayı söylermsin engelliler arasında hangısı kaldırayım 😎beyler sms ler spam a dusuyor orayı kontorl edın banada sms gelmeyınce oraya baktım gelmıs
Kardeşim nasıl kesin geliyor ödemeler Allah aşkına ya bugün 5. Gün ödeme gönderildi görünüyor ödeme diye bir şey yok hâlâGeliyor hocam kesin ödemeler binlerce kişi çekti
Hocam forumda 100 kişi çektik kuzenim bile çekti sorun sende olmasın? Ayrıca ben grup admini değilm 150 kişi çektik sen çekrmediysen sorun sende bizde değilKardeşim nasıl kesin geliyor ödemeler Allah aşkına ya bugün 5. Gün ödeme gönderildi görünüyor ödeme diye bir şey yok hâlâ
Buraya sponsor büro yaz adminlere şikayetin varsa büroyla ilgili yüzlerce kişi çektik ste çok sağlam hatta bugün Bi 10 k civarı birde 40 küsür civarı çekenler gördümKardeşim nasıl kesin geliyor ödemeler Allah aşkına ya bugün 5. Gün ödeme gönderildi görünüyor ödeme diye bir şey yok hâlâ