Benimde iptal oldu banka veriyo bloke koyulmuş 24 saat diyoÇekim reddedildi havale verdim
Ekli dosyayı görüntüle 438215
Tel dogruba yeter meil olmuyosize mail doğrulama nasıl geliyor kafayı yedim burda ben
Desteğe bağlan k adı ver kaldırıyor blokeyiBenimde iptal oldu banka veriyo bloke koyulmuş 24 saat diyo
Kaldırdım dedi banka hesabı ekliyoz mu kralDesteğe bağlan k adı ver kaldırıyor blokeyi
Şifre sıfırlama yap ben öyle yaptimsize mail doğrulama nasıl geliyor kafayı yedim burda ben
Aynen finans işlemlerindenKaldırdım dedi banka hesabı ekliyoz mu kral
Havakr knkBeyler papara ile cekim yapiliyor mu?
Benim neredeyse 2 saat olacak , ödenmedi , kimisine 3 saatte ödüyor , kimisine 1 saatte , enterasan bir site.Bugun sabah aldim cevirdim 300 cektim 1 saat 20 dk da odedi
Bana da aynısı olddduArkadaşlar uygulandı diyor para gelmedi başına gelen var mı
Gondermedı bana da aynısı oldu suanArkadaşlar uygulandı diyor para gelmedi başına gelen var mı
Zaten gondeemıyo ugtasmaSabahtan Beri Ugrasiyorum Bonusu Alamadim Sifreyi sifirlayip Gmaili Bile Yaptim Halen Vermiyor Canli Destege Baglanmak imkansiz Millet cekim uzerine cekim yapiyor biz uye bile olamiyoruz way anasini