- 20,035
- 6,115
- 113
Ben Bi su içip geleyim voltaya Geçeriz hemen
Ona şahidim insanlıktan çıktığına dair 😂😂beşer gibi kanka büyük attımı insanlıktan cıkıyom )
surda 461in 3 tlsini slota attıydım sansız lık getırdı
Seni Ordan gelir çeviren neydi reis 3de durmanın sebebi neydisurda 461in 3 tlsini slota attıydım sansız lık getırdı
Benimde 4-5 serilik bir roll yapmam lazım. Bankasal dönemlere girdik yine 😀surda 461in 3 tlsini slota attıydım sansız lık getırdı
tmm kanka votla erken atsa barı bikere daha kasa atsak yeter simdilikBen Bi su içip geleyim voltaya Geçeriz hemen
Hmm pekiBenimde 4-5 serilik bir roll yapmam lazım. Bankasal dönemlere girdik yine 😀
Ah ah bende bankasal sorunlar hep var Artı para eksi 700 5k da kredi borcu var bunalıyorum 😪Benimde 4-5 serilik bir roll yapmam lazım. Bankasal dönemlere girdik yine 😀
Aynentmm kanka votla erken atsa barı bikere daha kasa atsak yeter simdilik
ya bu wonderwhelmi ne varya cark ucretsız cevrılen onu cevırdım ordanda ıkıye katla çıktı bastım 3 tl lik bonusmusSeni Ordan gelir çeviren neydi reis 3de durmanın sebebi neydi
inş toplarsın kanka zor bendede bi 50bin borç var kredı değilekmiAh ah bende bankasal sorunlar hep var Artı para eksi 700 5k da kredi borcu var bunalıyorum 😪
HayırsızHmm peki
rol adamı kasıyo kanka oynayacağın sekılde oynayamıyon kuponu yapıp atacan gelirse cekılıs yoksa anlık maç bulmak zor işBenimde 4-5 serilik bir roll yapmam lazım. Bankasal dönemlere girdik yine 😀
Bol şans
Fakir rollingi açacam destek olmaya gelebilir sin davet ediyorum bak :\Hayırsız