Gördünmü kanka buzu en alttaki 1.35 Di son dakika attı az önceki kuponda ondan yattı paylastıgım 25 e500
Neyse bu daha iyi veriyor kardes bu gelsinGördünmü kanka buzu en alttaki 1.35 Di son dakika attı az önceki kuponda ondan yattı paylastıgım 25 e500
1.5 diyecektim gene gittim cifte Sans yazdım 2 dakika kala 11 oldu bitti öleGördünmü kanka buzu en alttaki 1.35 Di son dakika attı az önceki kuponda ondan yattı paylastıgım 25 e500
Devre cok rahat girdik devreye erken 1er gole siyah canta hazir 😁😉Gördünmü kanka buzu en alttaki 1.35 Di son dakika attı az önceki kuponda ondan yattı paylastıgım 25 e500
aynenNeyse bu daha iyi veriyor kardes bu gelsin
O 2.63u niye birakdin kardes ben kurusuna kadar basiyorum valla
Totem mi yoksaO 2.63u niye birakdin kardes ben kurusuna kadar basiyorum valla
nu basınca bonus cevrımınden saymıyor larO 2.63u niye birakdin kardes ben kurusuna kadar basiyorum valla
Bnce forgede 70e kalmiycak valede 70e kalmiycak golleri kim atar bilmem ama 2side 70e kalmaz he eger kalirsa vale maci kalir forgede gol erken gelicek.burayi yesil yapicaz bugun 😉Valenciada 55ekadar gol gelir forgede 74 76da atmaya baslarlar
Yok kanka yatırım dan sonra spın verıyo onu cevırdım 2.verdı onu basınca bakıyeye oynamıs gıbı kabul ediyoTotem mi yoksa
Bonus mu aldinki burda bonusmu var 😁 ben bunlarda %50 slot bonusundan baska bonus gormedimO
nu basınca bonus cevrımınden saymıyor lar
Kanka 70den önce atmaz ıns atar ben yanılırımda onlarda ayarlı 70den sonra baslıyo lar maç sonu 3.1 bakda gorBnce forgede 70e kalmiycak valede 70e kalmiycak golleri kim atar bilmem ama 2side 70e kalmaz he eger kalirsa vale maci kalir forgede gol erken gelicek.burayi yesil yapicaz bugun 😉
Yuzde 25 yatırıma verıyo 100tlde 15 spin verıyoBonus mu aldinki burda bonusmu var 😁 ben bunlarda %50 slot bonusundan baska bonus gormedim