Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti SugarShane / Günün Bankosu

Kupon Miktarı
200
Kupon Oranı
3.705

sugarshane

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
204
205
43
1606852280504.png

Son maçları değerlendirdiğimde Borissia nın harika çıkışının devam edeceğini ve maçtan galip ayrılacağını düşünüyorum. Inter maalesef çok iyi durumda değil.

Atalanta için rakibi zayıf ilk yarıdan işi bitirir diye düşünüyorum. Son lig maçında mağlup oldular fakat şampiyonlar ligi affetmezler. Tahminlerim bu şekilde.

Yaptığım kupona çok güveniyorum , kimseyi yönlendirmek istemem, oynayın da diyemem demem ama %95 gelicek.
Dip Not : Paranız pulunuz yoksa oynamayın mesuliyet kabul etmem , değerlendiren arkadaşlara da bol şanslar :)

Kupon miktarı 200₺
Kupon oranı 3.705
Kupon kazancı 741₺

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Ekli dosyayı görüntüle 107658

Son maçları değerlendirdiğimde Borissia nın harika çıkışının devam edeceğini ve maçtan galip ayrılacağını düşünüyorum. Inter maalesef çok iyi durumda değil.

Atalanta için rakibi zayıf ilk yarıdan işi bitirir diye düşünüyorum. Son lig maçında mağlup oldular fakat şampiyonlar ligi affetmezler. Tahminlerim bu şekilde.

Yaptığım kupona çok güveniyorum , kimseyi yönlendirmek istemem, oynayın da diyemem demem ama %95 gelicek.
Dip Not : Paranız pulunuz yoksa oynamayın mesuliyet kabul etmem , değerlendiren arkadaşlara da bol şanslar :)
Bolsans

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,418
51,310
113
Ekli dosyayı görüntüle 107658

Bol şans 1.5üst biraz riskli olmus kardes yazdıgın gibi gelsin

sugarshane

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
204
205
43
Ödül yazmamıza gerek yok dost , ben zaten 2 kupon tuttursam veririm 2-3 kisiye sıkıntı yok :) para için takibe gelmesin kimse