- 12,020
- 9,717
- 113
Her kuponda yeni konu açman lazimBiz hiç puan alamıozmu la kazananlar lıstesınde ilk 100 de bile yokuz😁😁😁😁😁😛
Her kuponda yeni konu açman lazimBiz hiç puan alamıozmu la kazananlar lıstesınde ilk 100 de bile yokuz😁😁😁😁😁😛
bana da atıyor sağolsun Allah çok vsrsin @sukes1982Valla son 10 gunde bana 150-200 civari gelmisdir senden. Ama senden baska 1 aydir hic cekilis filan cikmadi
Ooooopp uzun iş ugrasamam pairai verioliirmı paraHer kuponda yeni konu açman lazim
uyelik tarihimlw mesaj sayima bakAbi o değilde senin konular sayesinde mesaj sayım da 1k aştı 😂😂
Dun 25 i 300 yaptim. Ne ara kasa 0 landi anlamadim. Coritiba maci hem kart hem kornerleri yakti yoksa kasa 1.000 dibana da atıyor sağolsun Allah çok vsrsin @sukes1982
Benim eski hesabı açmadılar ah Bi açsalardı 😂uyelik tarihimlw mesaj sayima bak
İnşallah attıkları blok olsunSon 3 dk 15 atamaz muhtemelen
Lanet bir takım DetroitAgır alt olmus böle bekliodum ikinci ceyrekte velli etmişti detroıtı hıc sevmm detroıtı gordummu alt gelıyo aklıma o toronto newyork
Detroit kadar uyuz bir takım yok benim gözümdeAgır alt olmus böle bekliodum ikinci ceyrekte velli etmişti detroıtı hıc sevmm detroıtı gordummu alt gelıyo aklıma o toronto newyork
Bir zamanlar 8k.cekiyordum baskanŞimdi 4 e yakın para cekcez pinden sıkıntı vıkmaz umarım yatırdıgım 1000 ler son iki 1000 ler bonussuz du bide