Sen 22 seansı kg leri hazırlayok be ne sahuru dost umut bu bı sıkımlık canı var
Sen 22 seansı kg leri hazırlayok be ne sahuru dost umut bu bı sıkımlık canı var
Dost borcunu öde artık en üstte sen kaldın bi altında benBana cıkcagını söylemiştim zaten boşa beklediniz siz 😁
bır sey yapamazsın acımıyolar artık gunu 2 dk gecsın bum kesıyolarBeyler türk telekomdwn anlayan var mı bugün 12 ye kadar odemezaem hat kisitlanacak sordumda internete giremesmisim bu borcu nasıl otelerim bilgisi olan var mı
Git katla gel de bujimizi alalım bu model iyiBana cıkcagını söylemiştim zaten boşa beklediniz siz 😁
Yapma be neyse 3-4 tane daha gelirse çekiliş konusu var çıkar belkibır sey yapamazsın acımıyolar artık gunu 2 dk gecsın bum kesıyolar
len elıne parada gectı odesene krıtık seylerı kendı kendıne sıkıntı yarattın bak kesılırse napcann esır kalcanYapma be neyse 3-4 tane daha gelirse çekiliş konusu var çıkar belki
Hangı etkınlık bu
bu totemin aynını yaptım senden once kanka bska bi konuda ulan listeye giremiyordum az daha D:Bana cıkcagını söylemiştim zaten boşa beklediniz siz 😁
bujı odasında tavukgogusu servısı var mı dayı
Bol şans dayu
dayı bu bı sey degıl bana 50 tl cıktı bı kere shellactn adam yazmıs hıkaye 2 paragraf 50yı bana atarmısın dedı ulan 50 cıktı vıcdansız barı 25 ısteyeydınHangı etkınlık bu
bi tek şu charlotte tan tırstım cok attılar ilk yarı belki boston sertleşir
Dost 180 ini de benimle paylaşır mısın. Olunca ben de sana atarım sözüm söz 😄
Buzlu badem ve sıcak çikolata ikram olduğuna dair söylentiler var dostbujı odasında tavukgogusu servısı var mı dayı
Bol sans sergen hocam
buzlu bademı ınsallah yemek ıcın bulunduruyodur dostBuzlu badem ve sıcak çikolata ikram olduğuna dair söylentiler var dost
Limonlu parfe veriyoruzbujı odasında tavukgogusu servısı var mı dayı