- 21,934
- 14,160
- 113
Asya bu amca. Yapıyorlar bunu en aktif oynadığım yer . Sıkıntı olmaz sadece sabret . Benim kaç çekimim 9 10 saatte geldiği oldu . Bazen bekletiyorlarulan bu para yı alamzsam yakarım bu gezegeni
dümene gelmeyız inş
Asya bu amca. Yapıyorlar bunu en aktif oynadığım yer . Sıkıntı olmaz sadece sabret . Benim kaç çekimim 9 10 saatte geldiği oldu . Bazen bekletiyorlarulan bu para yı alamzsam yakarım bu gezegeni
dümene gelmeyız inş
✅ 🧐 👏 👏 👏@Daimon yak abi buraları
Toparlarsın abi senn yeterki sermaye olsunnncok verdık dün cokkk arslanım
bı gun nasıl paraya ıhtıyacım var sımdıkı gıbı deıl olmasada yasıyoz alıstık bu sıra ulan 1200 yaptım 50 tlyı bekle babam bekle yok tam 19 saat sonra yattı bu zamana kadar en cok bekledıgım cekımAsya bu amca. Yapıyorlar bunu en aktif oynadığım yer . Sıkıntı olmaz sadece sabret . Benim kaç çekimim 9 10 saatte geldiği oldu . Bazen bekletiyorlar
bugün telafi günü olsun reis iyi başladık devamıda gelir inşcok verdık dün cokkk arslanım
Yaparız dost sakin sakinyatsın betgardene 350atarız 100 de bonus alırız 1 k ve ustu yapsak yeter
Bonustanda bir vurursak işlem tamam2 alt bahıs alsak 1300-1400 bandında olur
2006 yada 2007 yıllarıydı 8bin cekmıstım bets10 havale 10 gun gecmıstı ole geldıBenim en çok beklediğim çekim 28 saat sürmüştü tempobet. Bu kadar sitenin olmadığı zamanlar tek güvendiğim yerdi ama çekimleri baya yavaştı
aynen öyle reis sakin ve alt :d2 alt bahıs alsak 1300-1400 bandında olur
ben betkupadan oynuyodum sonradan kapandı ama ben hiç sorun yaşamadımsuperbahıs youwin bets10 tempo bide yeşil siyah olan arayuzlu bi site vardı 5-6 siteydı waybe sımdı 250 tane var
ohaa nasıllpara geldi
hayrını gör patronpara geldi
ver parayıııı ver !!!!!!!!!!!para geldi