- 13,418
- 8,911
- 113
Ulan 1 sayıdan yattık yine be pu Allah belanı versin utah
Ama ben kuponu atarken dedim dost adamın bahtıylada oynuyoruz 😄dayıma selam verdik yine taklaya geldi cok sukur formumuzdayız yıne
Yok ben 62 üst tü kazandı şimdi kaybediyorum biraz geç oldu katılıyorum onlara 😂Nasip değilmiş amca . O değil konudaki herkes aynı maçtan kaybetmiş
Masa tenisi miz var dost alır mısınızYok ben 62 üst tü kazandı şimdi kaybediyorum biraz geç oldu katılıyorum onlara 😂
Kayıp bonusu ile alırız tabi ortaya karışık bişey 😂Masa tenisi miz var dost alır mısınız
28k mesaj olmussun dost tebrıkler Anıl dost sımdı her mesaj ıcın 1 kurus atar 280 tlye hazırla kendınıMasa tenisi miz var dost alır mısınız
Sukes amcamı niye yatırdın dost ona da üst oynatsaydin yakışmadı .Yok ben 62 üst tü kazandı şimdi kaybediyorum biraz geç oldu katılıyorum onlara 😂
Verrrrr parayııı bul karayııı al parayıı
Bol şans amcam
Yattık dost kayıp bonusu alıcaz onu bile alamıyoruz kuyruk var ak 😂28k mesaj olmussun dost tebrıkler Anıl dost sımdı her mesaj ıcın 1 kurus atar 280 tlye hazırla kendını
Papara mızı biliyorsun dost ver parayıÇekılıs Yokmu Ver parayı
Yanık oynuosun çift jokerli kafadan acıosun son kagıdını atarken taakkk diye bi sesle verrrr parayııı diosunVerrrrr parayııı bul karayııı al parayıı
Öğrendik dayı sayendeeYanık oynuosun çift jokerli kafadan acıosun son kagıdını atarken taakkk diye bi sesle verrrr parayııı diosun