- 4,268
- 2,516
- 113
Kanka ay sonu mesaj yarisi dahada kizisacak bu forumu yakarlarniye bidaha gidiyor anlamadım
Kanka ay sonu mesaj yarisi dahada kizisacak bu forumu yakarlarniye bidaha gidiyor anlamadım
Neyse yine 500 oluruz kanka napalim bu kadar sanssiz olduğumu da bilmezdimValla ya bak o açıdan dusunmedim kardesim haklisin 😞
Aynen ya benim derdim 500 olmaktı bi baktım herkes mesaj kasiyo megerse para varmışumarım yapmazlar bir daha şu mesaj olayını
Bende yazdim baskana iptal et diye ondan olmustur kesin.bu zamana kadar olmuyordu boyle seylerumarım yapmazlar bir daha şu mesaj olayını
Tamam kanka Allah rahatlik versinNeyse ben yatayım @Murat4343 yarın bana mesaj at kanka bi bilgi verirsin sana zahmet
Sana da kankam iyi geceler herkeseTamam kanka Allah rahatlik versin
Telegramdan yapildida 1 saat icinde duzelcek diye tabi yandigi icin disk uzamisForumun twitter sayfasından açıklama yapılsaydı keşke baktım ama açıklama göremedim forum kapalıyken
Telegramı bilmiyordum tüh abone olsaymışım keşke. Etkinliklerde twittera takip atmıştım oraya bakayım dedim.Telegramdan yapildida 1 saat icinde duzelcek diye tabi yandigi icin disk uzamis
Aynen telegramdan duyuru yapiliyorTelegramı bilmiyordum tüh abone olsaymışım keşke. Etkinliklerde twittera takip atmıştım oraya bakayım dedim.
bana farketmez mehmetzinho denen herif gelmediği sürece sıkıntı yokKanka simdi persembeden sonra banlananlara da af mi vurmus oldu @bytako
Bi mehmetzinho var birde emre var ikisi sikintibana farketmez mehmetzinho denen herif gelmediği sürece sıkıntı yok
Kanka kontrol ettim seninko dönmüs malesef mehmetzinho admine soyle bence🤣bana farketmez mehmetzinho denen herif gelmediği sürece sıkıntı yok
hemen söylüyorumKanka kontrol ettim seninko dönmüs malesef mehmetzinho admine soyle bence🤣