- 4,744
- 2,043
- 113
Esprinyahu 40-40 dan döndü ya40 TL ye prezervatif bile gelmiyor napcan ki onu
Esprinyahu 40-40 dan döndü ya40 TL ye prezervatif bile gelmiyor napcan ki onu
Espri ise at bakalım bı 40 TL görelim espri mi değil miEsprinyahu 40-40 dan döndü ya
Haklısın dost40 TL ye prezervatif bile gelmiyor napcan ki onu
Haklısın dostDep set alırı 15.50 orandı 40 15 ken çitirdan 550 TL girdik yolumuzu bulduk
Haklısın dost@Abuzerkömürcü dost bes-6 gün dur dmye cevap bekliyorum gondermesende bı cevap vereydin iyiydi
Ozel orana basip 400 aninda40 TL ye prezervatif bile gelmiyor napcan ki onu
Yok artikHaklısın dost
Abuzer senide mi dolandırdı dost 5 gün önce benden 500 aldı yarın vericem dedi 5 gündür cvp yok@Abuzerkömürcü dost bes-6 gün dur dmye cevap bekliyorum gondermesende bı cevap vereydin iyiydi
Cevap vermediysem hakkin yoktur bastan sona takip edenler dedik etmeyen atmasın dedik niye attın o zaman bekliyon bide hâlâ@Abuzerkömürcü dost bes-6 gün dur dmye cevap bekliyorum gondermesende bı cevap vereydin iyiydi
Ben borç almam kolay kolay burdan falan bol şansAbuzer senide mi dolandırdı dost 5 gün önce benden 500 aldı yarın vericem dedi 5 gündür cvp yok
Ozaman gasp ettinBen borç almam kolay kolay burdan falan bol şans
Ettim baştan sona hakkım olduğu için yazdım 2-3 senedir bu formdayim hakkım olmadan yazman şimdiye kadar hiçbir üyenin benim hakkımda olumsuz bir yazısını görmemişsindir kimseyle karistirmaCevap vermediysem hakkin yoktur bastan sona takip edenler dedik etmeyen atmasın dedik niye attın o zaman bekliyon bide hâlâ
Yav konunun ortasında geliyolar yada basında gelip arada mesaj atiyolar ben atmam öyle atan atsınOzaman gasp ettin
Ben kefilim Abuzer e verin bakalım 500 borcBen borç almam kolay kolay burdan falan bol şans
Kime ulaşcaksan sen yazcan kazanırsa beni bağlamazOzaman gasp ettin
Tamam şuan rol takip ediyorum rahatsız etme o konuyu bulup atarım ortayaEttim baştan sona hakkım olduğu için yazdım 2-3 senedir bu formdayim hakkım olmadan yazman şimdiye kadar hiçbir üyenin benim hakkımda olumsuz bir yazısını görmemişsindir kimseyle karistirma