- 4,561
- 2,109
- 113
Ben siteye üye bile olamıyorum site popüler yapılmış . Şimdi bu site yatırım nasıl alıyor anlamak mümkün değil
KOD GAYETTE İYİ GELİYOR ÇEREZLERİ TEMİZLEYİNKod gönderim numaranızı girdikten sonra bizden çıkmış oluyor kodu alabilen çok fazla üyemiz var şu anda.
Iphone kullanıyorsanız Spam a da düşebiliyor
Iphone kullanıyorsanız Spam a da düşebiliyor
Ben bu reply i görmeden bir şeyler yazmıştım. Ama gerçekten sitenin kendiside burada böyle saçma birşeyi yazmış zaten Abicim operatör ile ne görüşücem? Yani senin attığın sms bana gelmiyor. Sen kimseyle görüşüp düzeltmiyorsun.. Bana diyorsun ki operatörünle görüş.. Cidden ben hayatımda çok nadir bu kadar saçmalık gördüm Madem yapamıyorsun bu işi yapma güzel kardeşim. Sağlıcakla kal...Gelmeyen kodlar için operatörünüz ile görüşebilirsiniz
Kodu gelen ama ekranı kaçıran üyelerimiz Özel mesaj ile bize Kullanıcı adını, Telefon Numarasını ve Gelen SMS'in Ekran görüntüsünü iletebilirler
Belki de siber suçların kendisi bu site dikkatli ol kardeşim.operatörümü aradım sultanbetten kod gelmiyor diye siber suçlara aktardı korkuyorum
bimcellSMS onayi gelmeyen cogu kullanici TURKCELL mi kullaniyor ?
Evet galiba çözüm odaklı bir yaklaşım sergileniyor. Evet sayın site temsilcisi. Ben Turkcell kullanıyorum ve sms gelmedi.SMS onayi gelmeyen cogu kullanici TURKCELL mi kullaniyor ?