Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Süper Lig

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,771
1,375
113
gülmüş bir de en son şamoiyon olduklarında ilkokula giden bebe torun seviyor. Beyinleri gitmis müptezellerin😀😀😀

Moderatör tarafında düzenlendi:

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,332
949
113
Kulüplerden bağımsız, hakemlerin kendi kuponlarını kurtarmak adına saçmaladıklarına inanıyorum... Biraz da sürpriz yazsalar bunlar yaşanmıcak :D

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,793
5,080
113
konuyu acan arkadasın soyledigi gibi uzun yıllardır futbol oynar izlerim fenerbahce kadar ağlak taraftarı olan daha takım tanımadım kolu açık diyen futbol cahilleriyle tartısmaya gerek dahi yok Uganda 4. baskent liginde bile bu pozisyona penaltı vermezler fenerbahce bu ligin yüz karasıdır tek bir basarıları dahi yok senelerdir tek amacları Galatasaray'ı yenmek ve milattan önceki hakemsiz tarlada oynanan 15 yas ligindeki sampiyonluklarını öne sürerek yıldız takıp Galatasaray'la yarısmaktır

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,335
812
113
konuyu acan arkadasın soyledigi gibi uzun yıllardır futbol oynar izlerim fenerbahce kadar ağlak taraftarı olan daha takım tanımadım kolu açık diyen futbol cahilleriyle tartısmaya gerek dahi yok Uganda 4. baskent liginde bile bu pozisyona penaltı vermezler fenerbahce bu ligin yüz karasıdır tek bir basarıları dahi yok senelerdir tek amacları Galatasaray'ı yenmek ve milattan önceki hakemsiz tarlada oynanan 15 yas ligindeki sampiyonluklarını öne sürerek yıldız takıp Galatasaray'la yarısmaktır
Şuan ağlayan sensin farkindaysan 🤣🤣🤣🤣

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,335
812
113
yazdıklarımı detaylıca okuduğuna göre ağlayan kişi sen oluyorsun dostum benle sidik yarıştırma emoji sevmem kuyruk acın var sanırsam
Sen kimsin la benle atisacaksin yol al totonuz yanmis eczaneye ugrada yanık kremi al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...