Ezik herif nodhsklsnsislslslYa PRAG bu işleri PRAG
Şuan ağlayan sensin farkindaysan 🤣🤣🤣🤣konuyu acan arkadasın soyledigi gibi uzun yıllardır futbol oynar izlerim fenerbahce kadar ağlak taraftarı olan daha takım tanımadım kolu açık diyen futbol cahilleriyle tartısmaya gerek dahi yok Uganda 4. baskent liginde bile bu pozisyona penaltı vermezler fenerbahce bu ligin yüz karasıdır tek bir basarıları dahi yok senelerdir tek amacları Galatasaray'ı yenmek ve milattan önceki hakemsiz tarlada oynanan 15 yas ligindeki sampiyonluklarını öne sürerek yıldız takıp Galatasaray'la yarısmaktır
yazdıklarımı detaylıca okuduğuna göre ağlayan kişi sen oluyorsun dostum benle sidik yarıştırma emoji sevmem kuyruk acın var sanırsamŞuan ağlayan sensin farkindaysan 🤣🤣🤣🤣
Sen kimsin la benle atisacaksin yol al totonuz yanmis eczaneye ugrada yanık kremi alyazdıklarımı detaylıca okuduğuna göre ağlayan kişi sen oluyorsun dostum benle sidik yarıştırma emoji sevmem kuyruk acın var sanırsam
Yav şikeden hüküm giymiş takım taraftarı konuşuyoOfsaytimsilarla dualarla şampiyonlukları olan takım taraftarı lige itiraz ediyor trajikomik