- 7,530
- 6,608
- 113
Merhaba dostlar fikrinizi almak istediğim bir konu var.Sanki içerden birileri hakemleri ellerinin altına almışlar nasıl isterlerse maçları öyle bitiriyorlar.Hangi takımın kazanmasını isterlerse o takıma kazandırıyorlar.Hangi takıma gol attırmak isterlerse ona attırıyorlar veya atmasına engel oluyorlar.Komplo teorilerine inanan var mıdır bilmem ama ben böyle ufak detaylara çok dikkat ederim.Takımların arasında ki karşılaşmalardan çok maçı hangi hakemin yönettiğine bakarım.Hakem kim ise maç ona göre şekilleniyor.Sizler için aşağıya bugün özellikle takip ettiğim bir maçın hakem detayını bırakıyorum basit bir tesadüf mü yoksa cidden de bu maçların sonuçlarını hakemler mi yönetiyor ?
Volkan bayarslan'ın bu sezon yönettiği ilk üç maçı bırakıyorum
İlk maçta deplasman takımına totalde 3 tane attırıyor ilk yarısında depten 2 gol çıkıyor.
İkinci maçta deplasman takımına totalde 2 tane attırıyor ilk yarısında depten 1 gol çıkıyor.
Üçüncü maçta deplasman takımına totalde 1 tane attırıyor ilk yarısında depten 0 gol çıkıyor.
Buyrun izahı olmayan şeylerin mizahını yapalım
Volkan bayarslan'ın bu sezon yönettiği ilk üç maçı bırakıyorum
İlk maçta deplasman takımına totalde 3 tane attırıyor ilk yarısında depten 2 gol çıkıyor.
İkinci maçta deplasman takımına totalde 2 tane attırıyor ilk yarısında depten 1 gol çıkıyor.
Üçüncü maçta deplasman takımına totalde 1 tane attırıyor ilk yarısında depten 0 gol çıkıyor.
Buyrun izahı olmayan şeylerin mizahını yapalım