Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Süper Lig'in Lideri Galatasaray Kasımpaşa Deplasmanında Kritik Bir Mücadeleye Çıkıyor

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,517
28,231
113
Bakacaz akşam tirabzon size buyur geç abi dediği gibi fenerede buyur geç abi diyecek mi penaltıcı
Gülüm bizle oynadıgın da Trabzon'da 24 esksik vardı Afrika kupasındaydı adamların oyuncuları şimdi tam kadro tam.kadro olmasa bile TS nin U19 bile çıksa FB nefreti başka adamların biz napak 🙂

Moderatör tarafında düzenlendi:

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,626
47,480
113
Helal köfte gene Dursun Özbek gibi yorum yaptın 😆😆

Moderatör tarafında düzenlendi:

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,626
47,480
113
Ben anlamıyorum ki hadi FB ile şampiyonluk yarışı içindeyiz BJK li arkadaşların GS sıkıntısı nedir neyi neye savunuyorsunuz Bu sene GS de FB ha kel hasan ha kör hasan
Olurmu koftecegim gslilerin bjk Avrupa'da oynarken bize neler dediğini sende gormussundur yok mahalle takımından kaç yediniz ama GS pragtan 4 yedimi yorum yapanların ne anasını biraktilar ne bacısını benim kızgınlığım oyuzden

Yoksa sen üzülme diye GS şampiyon yaparız problem değil

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,517
28,231
113
Olurmu koftecegim gslilerin bjk Avrupa'da oynarken bize neler dediğini sende gormussundur yok mahalle takımından kaç yediniz ama GS pragtan 4 yedimi yorum yapanların ne anasını biraktilar ne bacısını benim kızgınlığım oyuzden

Yoksa sen üzülme diye GS şampiyon yaparız problem değil
Sağol iskorptcim yerin ayrı bilirsin haklısın bazı arkadaşlarin Avrupa'da hangi bayrağa selam verdikleri belli değil.