- 107,926
- 159,906
- 113
İcardi hattrick yaptı penaltıcı dostGene yenmişiz
tabii yeneceğiz
İcardi hattrick yaptı penaltıcı dostGene yenmişiz
Kral tertemiz maç olmuş bizim maçlar premier lig maç seviyesinde geçiyor böyle kalite zevk yok bize gelen takımlar prime Real Madrid kesiliyor anlamadım neden acabaİcardi hattrick yaptı penaltıcı dost
tabii yeneceğiz
Ağzın bal yiye 🥳Akşam da fener yenilsin
Keyfimize bakalım dost
Abartma beKral tertemiz maç olmuş bizim maçlar premier lig maç seviyesinde geçiyor böyle kalite zevk yok bize gelen takımlar prime Real Madrid kesiliyor anlamadım neden acaba
182 den göz randevusu al dostKral tertemiz maç olmuş bizim maçlar premier lig maç seviyesinde geçiyor böyle kalite zevk yok bize gelen takımlar prime Real Madrid kesiliyor anlamadım neden acaba
Yoo doğru millete buyur geç abi diyen takımlar bize gelince ya kaleye otobüs çekiyor yada Ne var ne yok sezon maçı çıkarıyorAbartma be
Çekememezlik bu mahocum başka birşey degil182 den göz randevusu al dost
Bakacaz akşam tirabzon size buyur geç abi dediği gibi fenerede buyur geç abi diyecek mi penaltıcıYoo doğru millete buyur geç abi diyen takımlar bize gelince ya kaleye otobüs çekiyor yada Ne var ne yok sezon maçı çıkarıyor
Ne alakası var dostum Kasımpaşa açık açık doğradılar nokta.Çekememezlik bu mahocum başka birşey degil
Uğurcan karşı karşıya 6-7 tane kurtarırBakacaz akşam tirabzon size buyur geç abi dediği gibi fenerede buyur geç abi diyecek mi penaltıcı
kudurtma modunu acmışsın tenekeKral tertemiz maç olmuş bizim maçlar premier lig maç seviyesinde geçiyor böyle kalite zevk yok bize gelen takımlar prime Real Madrid kesiliyor anlamadım neden acaba
Gülüm bizle oynadıgın da Trabzon'da 24 esksik vardı Afrika kupasındaydı adamların oyuncuları şimdi tam kadro tam.kadro olmasa bile TS nin U19 bile çıksa FB nefreti başka adamların biz napak 🙂Bakacaz akşam tirabzon size buyur geç abi dediği gibi fenerede buyur geç abi diyecek mi penaltıcı
O zaman akşam trabzonlulardan çok diğer takim taraftarları hamsi gibi çırpınacak he neyse hadi eywUğurcan karşı karşıya 6-7 tane kurtarır
Bırak bu işleri ya bana masal anlatma penaltıcı abiGülüm bizle oynadıgın da Trabzon'da 24 esksik vardı aw Afrika kupasındaydı adamların oyuncuları şimdi tam kadro tam.kadro olmasa bile TS nin U19 bile çıksa FB nefreti başka adamların biz napak aw 🙂
Olurmu koftecegim gslilerin bjk Avrupa'da oynarken bize neler dediğini sende gormussundur yok mahalle takımından kaç yediniz ama GS pragtan 4 yedimi yorum yapanların ne anasını biraktilar ne bacısını benim kızgınlığım oyuzdenBen anlamıyorum ki hadi FB ile şampiyonluk yarışı içindeyiz BJK li arkadaşların GS sıkıntısı nedir neyi neye savunuyorsunuz Bu sene GS de FB ha kel hasan ha kör hasan
Sağol iskorptcim yerin ayrı bilirsin haklısın bazı arkadaşlarin Avrupa'da hangi bayrağa selam verdikleri belli değil.Olurmu koftecegim gslilerin bjk Avrupa'da oynarken bize neler dediğini sende gormussundur yok mahalle takımından kaç yediniz ama GS pragtan 4 yedimi yorum yapanların ne anasını biraktilar ne bacısını benim kızgınlığım oyuzden
Yoksa sen üzülme diye GS şampiyon yaparız problem değil