- 439
- 299
- 63
1.80 ustu oran sadece spor bende baska bisi sormadim benim kupon da patladı zaten size bol sansşimdi eklendi de canlı ölü şartların yazdığı bi ekran var mı çamura yatmasınlar kombine vs
1.80 ustu oran sadece spor bende baska bisi sormadim benim kupon da patladı zaten size bol sansşimdi eklendi de canlı ölü şartların yazdığı bi ekran var mı çamura yatmasınlar kombine vs
Ben oynadım üst. Bana demedi sadece 1.80 12kat dedibeyler sadece 1-0-2 oyannaıyor maç öncesi veya canlı farketmez kombine oluyor, amın evlatlarına sormmasak söylemeycek puştlar
Bende alt oynadim bi macaBen oynadım üst. Bana demedi sadece 1.80 12kat dedi
eklediler bende sorudm şimdi 1-0-2 diye bişey demedi sana yazdıgını yazdıBen oynadım üst. Bana demedi sadece 1.80 12kat dedi
Fatoş’u bağla hatta de o direk ekliyo😂patlak galiba buda
fatoş ekliyorFatoş’u bağla hatta de o direk ekliyo😂
aynenEklendi dedi yok hiç biyerde bonus
Siteden çıkış yap geri gir dost.
hadi hayırlsıı iyi gelmis dostbeyler sporda geçerli 1.80bsarti ben masa tenisi oynadım tuttub2 basket oynadim tuttu Göztepe MS 1 e kaldı 280 tl
Göztepe gelirse 280 işte devrime 200 lira kalıyor Onuda basar biterhadi hayırlsıı iyi gelmis dost
yaptım yine olmadıSiteden çıkış yap geri gir dost.
max cekim 100 müş ona göre oyna çevrimi tamamlamaya çalış sadceGöztepe gelirse 280 işte devrime 200 lira kalıyor Onuda basar biter