Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Süperbetin 10 TL Freebet

BlackJack

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
293
94
28
- Aynen şimdi girdim baktım banada eklenmiş 50 tl yatırım şartı mevcut daha önceden yatırımı olmayanlar için bilginize.

BlackJack

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
293
94
28
- Hiçmi aklınız çalışmıyo bağlanın canlı desteğe mesaj geldi deyin eklerler :)

BlackJack

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
293
94
28
- Bak ben dedim gelen mesaj :
Evet efendim kısa bir süre içerisinde aktarımınız sağlanacaktır

emrekocak16

R~O~T~A~S~I~Z™
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,226
3,308
113
Süresi dolmuş bana da vermisler kullanamadık

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,145
11,485
113
Yok kardeşim o eski ben kullandım yeni bu bonus canlı desteğe bağlan az böyle sert davran eklerler onlar kesin.
3 ay önce o bonusu kullanmissiniz dedi bide yatirim li bonus böyle isteyince ekleseler bile yanlışlıkla ekledik diyebilirler çekime gelince uğraşmaya degmez

BlackJack

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
293
94
28
3 ay önce o bonusu kullanmissiniz dedi bide yatirim li bonus böyle isteyince ekleseler bile yanlışlıkla ekledik diyebilirler çekime gelince uğraşmaya degmez
Kardeş bu site demez 3ün 5in peşinde koşan bir site değil emin ol sana garantisini veririm bunun ben bundan önce deneme bonusu aldım 20 Tl 700 tl çekim yaptım hiçbir sıkıntıda yaşamadım şimdi de cska moscow son maçım gelirse 450 çekim veriyorum

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,356
3,196
113
Hacı sana whatsap bnusu olarak eklenmis heralde. 5 gun önce dagitilan bonus diyo canli destek. Ama yilbaşı bonusu değilmi dedim ,cablj destekde yilbadina daha var o zaman tüm uyelere ekleme olacak dedi

BlackJack

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
293
94
28
Hacı sana whatsap bnusu olarak eklenmis heralde. 5 gun önce dagitilan bonus diyo canli destek. Ama yilbaşı bonusu değilmi dedim ,cablj destekde yilbadina daha var o zaman tüm uyelere ekleme olacak dedi
İyi işte yazalım bu siteyi de bi kenara hepsinden freebetleri alıp ondan sonrada kullanırız alır almaz kullanmayın hemen bütün sitelerden toplayalım freebetleri ertesi gün de oynarız :D

emrekocak16

R~O~T~A~S~I~Z™
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,226
3,308
113
Yok kardeşim o eski ben kullandım yeni bu bonus canlı desteğe bağlan az böyle sert davran eklerler onlar kesin.
Yok vermedi Bora diye bi operatör le konustuk sizin mailinize böyle bbir mesaj atılmamıştır dedi yatirim yaparak bonuskardan faydalanabilirsiniz dedi artist