- 256
- 32
- 28
Beyler süperbetin hesaplarını kontrol edin 10 tl yüklemiş benim yatırımım yok bana da yüklemiş gmailde gördüm baktım yüklenmiş.
www.superbetin583.com
www.superbetin583.com
Son düzenleme:
Gmaili kontrol ettin miYoK bende
Şansına
Yok kardeşim o eski ben kullandım yeni bu bonus canlı desteğe bağlan az böyle sert davran eklerler onlar kesin.Süresi dolmuş bana da vermisler kullanamadık
3 ay önce o bonusu kullanmissiniz dedi bide yatirim li bonus böyle isteyince ekleseler bile yanlışlıkla ekledik diyebilirler çekime gelince uğraşmaya degmezYok kardeşim o eski ben kullandım yeni bu bonus canlı desteğe bağlan az böyle sert davran eklerler onlar kesin.
Kardeş bu site demez 3ün 5in peşinde koşan bir site değil emin ol sana garantisini veririm bunun ben bundan önce deneme bonusu aldım 20 Tl 700 tl çekim yaptım hiçbir sıkıntıda yaşamadım şimdi de cska moscow son maçım gelirse 450 çekim veriyorum3 ay önce o bonusu kullanmissiniz dedi bide yatirim li bonus böyle isteyince ekleseler bile yanlışlıkla ekledik diyebilirler çekime gelince uğraşmaya degmez
İyi işte yazalım bu siteyi de bi kenara hepsinden freebetleri alıp ondan sonrada kullanırız alır almaz kullanmayın hemen bütün sitelerden toplayalım freebetleri ertesi gün de oynarızHacı sana whatsap bnusu olarak eklenmis heralde. 5 gun önce dagitilan bonus diyo canli destek. Ama yilbaşı bonusu değilmi dedim ,cablj destekde yilbadina daha var o zaman tüm uyelere ekleme olacak dedi
Yok vermedi Bora diye bi operatör le konustuk sizin mailinize böyle bbir mesaj atılmamıştır dedi yatirim yaparak bonuskardan faydalanabilirsiniz dedi artistYok kardeşim o eski ben kullandım yeni bu bonus canlı desteğe bağlan az böyle sert davran eklerler onlar kesin.