RLisansı bile yok ödeme yapmaz
RLisansı bile yok ödeme yapmaz
Sen2kyaptim aviatorde 1400 e sweet bonanza freespin aldim çevirmeden çıktım balikciya yapistirdim 400 spin cevirdim o kalan 600 oldu 1300 canlıya bağlandım 100tl sabitlediler 50 yatir 200 yapp cek dedi freespin baktim hala pusuda bekliyor site güvensiz ama
Kral ss attim site sorunsuz odedi cope atmadin yani rahat ol😉Yatirim yaptim cekim yaparsam yazarim biraz çope qttik gibi geliyor bakalim
Yesodendi mi
Cekim yeri var kral bulamamissinizdir sitede sol uste tikla bak var oradaArkadaslar simdilik yatirim yapmayin.ben yatirdim cekim yeri yok.duzenliyorum en kisa zamanda cekim yapabilirsiniz diyorlar
Arkadaslar simdilik yatirim yapmayin.ben yatirdim cekim yeri yok.duzenliyorum en kisa zamanda cekim yapabilirsiniz diyorlar
Aynen dostum ilk başta gözükmedi sayfayı yeniledim buldum bakiyeyide duzenlediler fakat cekim gelirse kesinlikle yatirim yapilacak bir site degilC
Cekim yeri var kral bulamamissinizdir sitede sol uste tikla bak var orada
odendimiAynen dostum ilk başta gözükmedi sayfayı yeniledim buldum bakiyeyide duzenlediler fakat cekim gelirse kesinlikle yatirim yapilacak bir site degil
Ödenmedi henuzodendimi
yatirim yapcam dedim 5 dk da ödendi😄Ödediler ama kesinlikle problemli site canlı desteginden anlaşılıyor
canli destek bonus yok suanda diyor bana bosa uye olduk anasini satim iyimiadres bu 100 spin veya freebet veriyor.canlıdan sorarsınız arkadaşlar link bırakıyorum
Suprembet
www.suprembet78.com
Aynen oyle👍🏼Aynen dostum ilk başta gözükmedi sayfayı yeniledim buldum bakiyeyide duzenlediler fakat cekim gelirse kesinlikle yatirim yapilacak bir site degil