Kamilkoçla aynen yapabilir ama efeturda adamı öperlerkamilkoç ile seyahat ederken rahatlıkla yapabilirsin sürbet güvenlik önlemleri üst düzey firmada
Kamilkoçla aynen yapabilir ama efeturda adamı öperlerkamilkoç ile seyahat ederken rahatlıkla yapabilirsin sürbet güvenlik önlemleri üst düzey firmada
korona var aga siz seyahat diyosunuz yakamilkoç ile seyahat ederken rahatlıkla yapabilirsin sürbet güvenlik önlemleri üst düzey firmada
şakşuka şakadaşukalarlar seni valla.o ne biçim laf öyle adminlere söylicem @sfenks47 mardinli bişey yapamazlar bize
Bende mardinliyim şaka yaptım dostum gezdiririm ben senio ne biçim laf öyle adminlere söylicem @sfenks47 mardinli bişey yapamazlar bize
Güllü Reis24 ü buldum hahshsYetkiliyi çağırıyorum @erhanbey22
hem küfret hemde ben gezdir yok ya, sana kaldım şükür biz hem @sfenks47 ile sözleştik ben gitmeden önce alması için otobüs ve otel parasını atıcam bütün masrafları bendenBende mardinliyim şaka yaptım dostum gezdiririm ben seni
Otelde napcanız sfenkslehem küfret hemde ben gezdir yok ya, sana kaldım şükür biz hem @sfenks47 ile sözleştik ben gitmeden önce alması için otobüs ve otel parasını atıcam bütün masrafları benden
dike sürmelik aklı olmayanların yatırım yaptığı siteYetkiliyi çağırıyorum @erhanbey22
dragon tiger oynarlar bilemeyen cezalıOtelde napcanız sfenksle