eyvallah Shellac ben unalıma 1000 desem 2000 atar zaten böyle küçük paralarla ugrastırmaz benisenide çıkardım dost
eyvallah Shellac ben unalıma 1000 desem 2000 atar zaten böyle küçük paralarla ugrastırmaz benisenide çıkardım dost
Bizim yerimizede iç kanka sen afiyet olsunBen varım
Beni çekilişten çıkarma, çekilişte çıkarbaşka çıkmak isteyen var mı çekilişten ona göre yapıcam @Umutks41 senide çıkarayım mı dost
Böyle dedin diye utandım şimdi çıkart gitsinbaşka çıkmak isteyen var mı çekilişten ona göre yapıcam @Umutks41 senide çıkarayım mı dost
o tırnaklarını kemiriyor şu an bana çıkmazsa ne halt ederim diye adamı üzme reisbaşka çıkmak isteyen var mı çekilişten ona göre yapıcam @Umutks41 senide çıkarayım mı dost
Ahahahahahhaahhahaa buna vallahi içten güldümo tırnaklarını kemiriyor şu an bana çıkmazsa ne halt ederim diye adamı üzme reis
Yok Allaha şükür ayaklarımızın üstünde Duruyoruz barış beyo tırnaklarını kemiriyor şu an bana çıkmazsa ne halt ederim diye adamı üzme reis
Hajajajaj yüzde hesabı yapılmış mıdır 30 kişi, 3u beni çıkar dedi, kaldı 27 27/2×100 yüzde 13.5o tırnaklarını kemiriyor şu an bana çıkmazsa ne halt ederim diye adamı üzme reis
Senin attigin mesejın ekraninı alırkan sitedeymıs zaten bakiyeyi göremedik ama 3kmi 5kmi bilemedimo tırnaklarını kemiriyor şu an bana çıkmazsa ne halt ederim diye adamı üzme reis
Reis24'ün hayat felsefesiydi bi sıralar bi fatiha okuyalımda sevaptırBeni çekilişten çıkarma, çekilişte çıkar