Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Suriyeli mülteciler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
Kuetler mi ihanet etti. AtatürAtat zamaninda ozerklik verdigi ama suan zerre deger verilmeyen kurtler mi ihanet etti. Çanakkale'de sehit dusenler sadece turkler degil en az bi o kadar da kurt sehit var ulkenin her yaninda savasip topragini terk etmeyen kurtlere hakaretvari bir kojusma yapmissin ayip ettin. Birde unutma sizden once biz zaten bu topraklardaydik
hakaret vari konuşma yapmadım habip yanlış okuyorsun kral :D hepsini kastetmedim konuyu başka yere çekme yanlış anladıysanda özür diliyorum

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,579
113
Kuetler mi ihanet etti. AtatürAtat zamaninda ozerklik verdigi ama suan zerre deger verilmeyen kurtler mi ihanet etti. Çanakkale'de sehit dusenler sadece turkler degil en az bi o kadar da kurt sehit var ulkenin her yaninda savasip topragini terk etmeyen kurtlere hakaretvari bir kojusma yapmissin ayip ettin. Birde unutma sizden once biz zaten bu topraklardaydik
bak yanlış anlma var orda ama senin de yaptığın hoş değil siz yokken biz vardık oluyor mu şimdi

bazukacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,615
675
113
Kuetler mi ihanet etti. Atatürkun zamaninda ozerklik verdigi ama suan zerre deger verilmeyen kurtler mi ihanet etti. Çanakkale'de sehit dusenler sadece turkler degil en az bi o kadar da kurt sehit var ulkenin her yaninda savasip topragini terk etmeyen kurtlere hakaretvari bir kojusma yapmissin ayip ettin. Birde unutma sizden once biz zaten bu topraklardaydik
Habip sizden önce bu topraklarda biz vardık demişsin.Kastettiğin nedir?

habip7272

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,964
1,010
113
hakaret vari konuşma yapmadım habip yanlış okuyorsun kral :D hepsini kastetmedim konuyu başka yere çekme yanlış anladıysanda özür diliyorum
Kürtler e yardim eder sonra kursun yer demissin bunda yanlis anladigimi sanmiyorum ama kotu niyetle yazmamissan ben ozur dilerim

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
Kürtler e yardim eder sonra kursun yer demissin bunda ya los anladigimi sanmiyorum ama kotu niyetle yazmamissan ben ozur dilerim
lafım kürtlerin hepsini kastetmiyor kral yanlış anladıysan özürümü diliyorum. mermi olarak geri döner dediğim terör örgütü.

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
Türk-Kürt konuşmuyoruz, o mermi geri dönerden kastım terör örgütü içindi kürt kardeşlerimiz alınmasın.

habip7272

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,964
1,010
113
bak yaxzdığın sey ucu açı bi cümle o nereye de gider bilio musun aslında bu topraklar bizim de neyse olarak da algılanabilir bence sen de fazla ileri konuşuyorsun
Kotu niyetle bisey yazmadim ama bu uzarda uzar . Arkadas genelleme yapip kurtler sirtimizdan vurdu deyince bende oyle yazdim

Myers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
494
142
43
Teror orgutune dediysen haklisin kardrsim onda hemfikiriz
mesajımı düzeltiyorum, dikkat ettiniz mi; amerika ve ingiltere’nin dünyada s...... memleket kalmamıştır ama bu iki ülkeye kitlesel bir düşmanlık yoktur. siyasetlerini de ticaretlerini rahat bi şekilde yürütürler. tepesine iki tane atom bombası yiyen japonlar bile amerikan hayranıdır. türkiye 1. körfez savaşında kürtlere (terör örgütü) yardım eder kurşun olarak geri döner, suriyelilere yardım eder nefret olarak geri döner. daha eskilerden, çok da büyük zulüm görmemesine rağmen arabı, yunanı, sırpı hepsi türklerden nefret ediyor. bunun bi tanımı
olması gerek.

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,579
113
mesajımı düzeltiyorum, dikkat ettiniz mi; amerika ve ingiltere’nin dünyada s...... memleket kalmamıştır ama bu iki ülkeye kitlesel bir düşmanlık yoktur. siyasetlerini de ticaretlerini rahat bi şekilde yürütürler. tepesine iki tane atom bombası yiyen japonlar bile amerikan hayranıdır. türkiye 1. körfez savaşında kürtlere (terör örgütü) yardım eder kurşun olarak geri döner, suriyelilere yardım eder nefret olarak geri döner. daha eskilerden, çok da büyük zulüm görmemesine rağmen arabı, yunanı, sırpı hepsi türklerden nefret ediyor. bunun bi tanımı
olması gerek.
myers ordan kürtlere parantez içinde terör örgütü yazarsan kürtler bir terör örgütüdür de anlaşılabiliyor kardeşim sen çıkarsana ordan kürtlere lafını habip de alınmakta o konuda haklı ne onları koyuyorsun onlar da bizim yıllarca yaşadığımız dostlarımız kardeşlerimiz terör örgütünü zaten herkes biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...