- 17,162
- 6,127
- 113
Şimdi mesajlari okudum geçmiş olsun dostum hasyanedeymissin60 k yaptık düz talep verdim gelince atarım arkadaşlar hepinize teşekkür ederim 🙏
Şimdi mesajlari okudum geçmiş olsun dostum hasyanedeymissin60 k yaptık düz talep verdim gelince atarım arkadaşlar hepinize teşekkür ederim 🙏
Biz tesekkur ederiz dost eyvallah60 k yaptık düz talep verdim gelince atarım arkadaşlar hepinize teşekkür ederim 🙏
Tebrikler kral daim olsun
Hahahha kac defa diyecez la slot slot ama orda sert oynadim dogruSende böyle sert oynayarak mı yaptın 250 bin borcu dost
Helal tebrikler tekrar
Cek paylasta al dost
Kazancın daim olsun kral tebrikler
Şöyle 5 milyon paramız olsa günlerce 50 ser bin atıp dede oynasak ne iyi gelir dost terapi gibi cennet böyle bir yer mi acabaHahahha kac defa diyecez la slot slot ama orda sert oynadim dogru
Tekte 60k 2 dkda. Atlas hızlı mıydı bu kadar ya 60k için
Helal atlasa
50 kuruş niyetine 😂Şöyle 5 milyon paramız olsa günlerce 50 ser bin atıp dede oynasak ne iyi gelir dost terapi gibi cennet böyle bir yer mi acaba
Tebrikler
Eskiden zevk alirdimda simdi öyle degil dost tamamiyla bir dürtü ile giriyorum kaybediyom yineŞöyle 5 milyon paramız olsa günlerce 50 ser bin atıp dede oynasak ne iyi gelir dost terapi gibi cennet böyle bir yer mi acaba
Aynen bende ona sasirdim ben limitleneli 2 3 yil olmusturAtlasta limit de yokmus vay be
ilk kuponda ona şaşırdım atlasta ilk limiti yemiştim 2 sene önceAtlasta limit de yokmus vay be