Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tabii Hakkında

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,954
1,176
113
sevgili dostlar biliyorsunuz şampiyonlar ligi ve avrupa ligi maçları trt nin dijital platformu olan tabii de yayınlanıyor. bu kuruluş bizim vergilerimizle yayın yapan bir kamu kuruluşu. herşeyden trt payı adı altında vergi alınıyor sonuçta ama biz bu maçları izlemek istediğimizde bizden aylık 99 tl abonelik ücreti talep ediliyor ve buna kimse ses çıkarmıyor gerçekten merakımdan soruyorum bu sizleri rahatsız etmiyor mu? yanlış anlamayın bunu suçlamak için sormuyorum sadece bu konu hakkında ki fikirlerinizi merak ediyorum

happygod

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
233
146
43
Haklısın. Yanlış anlamadım.

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,797
2,911
113
Doğru söze helal olsun denir aynen öyle brom

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,870
845
113
Ülkede tek sorun sence o mu? Neler rahatsız ediyor ona gelene kadar

Doktor06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
539
237
43
Android box ile tüm dijital platformlar inat TV ile devamkeee, vergide neymiş

aziz589

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
36
18
20 yıldır aynı şekilde soyuyorlar bunda garipsenecek bişey yok

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,038
1,852
113
sevgili dostlar biliyorsunuz şampiyonlar ligi ve avrupa ligi maçları trt nin dijital platformu olan tabii de yayınlanıyor. bu kuruluş bizim vergilerimizle yayın yapan bir kamu kuruluşu. herşeyden trt payı adı altında vergi alınıyor sonuçta ama biz bu maçları izlemek istediğimizde bizden aylık 99 tl abonelik ücreti talep ediliyor ve buna kimse ses çıkarmıyor gerçekten merakımdan soruyorum bu sizleri rahatsız etmiyor mu? yanlış anlamayın bunu suçlamak için sormuyorum sadece bu konu hakkında ki fikirlerinizi merak ediyorum
Kurbağa deneyiyle aynı olay. Önceden ısıttığın içi kaynar su dolu tencereye kurbağayı koyarsan zıplar kaçar ama oda sıcaklığında suya koyup alttan yavaş yavaş kaynatmaya başlasan kasları gevşer mayışır ve tencerenin içinde haşlama olur gider

Bugün 30 şehit var dense insanlar ne oluyoruz der ama bunun sıklığı artınca kimse de garipsemez ve şaşırmaz

Haksızlık hukuksuzluk arttıkça tepkiler de günden güne artmaz, aksine azalır. İnsan psikolojisi böyle

Son düzenleme:

crazyboys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,217
3,225
113
Dedemin bir sözü var [ yilani boruya sokarsan yılan düzelmez,boruyu yılana sokarsan yilan duzelir]

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,770
46,444
113
Adam güneşi fazla kullananlardan vergi alicak tabinin 99 ne

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
669
610
93
Millete her yerden geçiriyorlar işte millet ses çıkarmıyor alan veren razı diyecek bişi yok kral

snopy1991

Beni gınayan benim köyneğimi giysin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,063
411
83
Kardeşim ülkede neye sesimiz cikiyorki buna çıksın. Korkudan kimsenin giki çıkmıyor. Sesi çıkanı tikiyorlar içeri. Eleştiriye tahammülleri yok. Herşeyi alkışlayan bir kitle var. A dese alkış B dese alkış. Onun için takma treni çoktan kaçırdık biz

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,931
893
113
Ücretli abonelik istediğinde sövdüğüm ve düşündüğüm konu. Dile getirilmesine sevindim

Kript10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,931
893
113
Ağlak ağlak gezerler sonra kaçak yayın izliyorlar diye

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,038
1,852
113
Kardeşim ülkede neye sesimiz cikiyorki buna çıksın. Korkudan kimsenin giki çıkmıyor. Sesi çıkanı tikiyorlar içeri. Eleştiriye tahammülleri yok. Herşeyi alkışlayan bir kitle var. A dese alkış B dese alkış. Onun için takma treni çoktan kaçırdık biz
Tren 2017 referandum seçiminde kaçtı. Yani artık Erdoğan, senin evini arabanı, bağını bahçeni beğendim artık benim oldu dediği zaman hiçbir şey yapamazsın. Türkiye böyle bir döneme girdi

Bu padişah yetkilerini de bizzat bu millet verdi.

Cahil toplumların eline demokrasiyi versen bile hiçbir şey fark etmez. Döner dolaşır kendini gene parya köle yapar, başına da bir efendi koyar. 600 küsür yıl boyunca Osmanlı döneminde reaya olmaya alışmış bir topluluktan da bu beklenirdi

Son düzenleme:

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,418
1,056
113
Trt denen kurumun olması baştan saçmalık vergisini ücretini vermeyelim diger tv kanallari nasil isliyorsa oyle islesin . En son tv izleyeli 10 sene olmuştur 10 senedir trtye ne kadar vergi ödedim Allah bilir

nazceso

Ganlı köyneğin gele🤦
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
697
176
43
Gassali de yayınlıyor.bedava izliyoruz heryerden😜