- 10,093
- 5,766
- 113
bu saatte veriyorsa iyi bizim burada tekelin biri ceza yedi gece satışından geçen ay hiçbirinin maçası yemiyor şimdi kontrol ediyorlar ufak yer diyeBen bı büfeye gidip geliyorum alkol almam lazim
bu saatte veriyorsa iyi bizim burada tekelin biri ceza yedi gece satışından geçen ay hiçbirinin maçası yemiyor şimdi kontrol ediyorlar ufak yer diyeBen bı büfeye gidip geliyorum alkol almam lazim
Codden kırıldımBen dedım almadı dahada demem bısı
Ak ben daa uyumadım sen yatıp uyumussun ne ypımCodden kırıldım
Ne diyo bu kendine mi alındı acabaCodden kırıldım
Saf ıste yok hukmunde anlamıyoNe diyo bu kendine mi alındı acaba
Kanka iki kupon var ikisindede tek mqc var biri dkm 77 ev yeniyor rakip on kişi diğerine banko gibi bir maç 1 de başladı bu iki kupon gelirse 4500 u geçiyor gibi kupon ona göre yol çözeriz diye almadım bide 10 a 9 gerideydi diye almadım açıkçasıSaf ıste yok hukmunde anlamıyo
Yendı amaKanka iki kupon var ikisindede tek mqc var biri dkm 77 ev yeniyor rakip on kişi diğerine banko gibi bir maç 1 de başladı bu iki kupon gelirse 4500 u geçiyor gibi kupon ona göre yol çözeriz diye almadım bide 10 a 9 gerideydi diye almadım açıkçası
Bu qece bitirelim bu işi 😂Kanka iki kupon var ikisindede tek mqc var biri dkm 77 ev yeniyor rakip on kişi diğerine banko gibi bir maç 1 de başladı bu iki kupon gelirse 4500 u geçiyor gibi kupon ona göre yol çözeriz diye almadım bide 10 a 9 gerideydi diye almadım açıkçası
İnşallah dostKasa 4550 olacak gelirse
Artık twcrubeliyiz ayni hataya düşmeyin herhalde sakin sakin 5 k yaparız
Bol şanslarKasa 4550 olacak gelirse
Artık twcrubeliyiz ayni hataya düşmeyin herhalde sakin sakin 5 k yaparız
UmarımKasa 4550 olacak gelirse
Artık twcrubeliyiz ayni hataya düşmeyiz herhalde sakin sakin 5 k yaparız
Kanka burada sabah 5 e kadar evlere servis var 50 liraya kafam terledi stresten ondan çıktım birazda sorun yok buradabu saatte veriyorsa iyi bizim burada tekelin biri ceza yedi gece satışından geçen ay hiçbirinin maçası yemiyor şimdi kontrol ediyorlar ufak yer diye