- 60,130
- 27,281
- 113
Öyle olmaz işte maç sonu bahsine güven olmaz bide oranlar değmez sen şu dediğime Bi bakSaprissa ile necaxa yenilir oynadım saprissa yener dedim nasıl sence 1.70 oran toplamda
Öyle olmaz işte maç sonu bahsine güven olmaz bide oranlar değmez sen şu dediğime Bi bakSaprissa ile necaxa yenilir oynadım saprissa yener dedim nasıl sence 1.70 oran toplamda
Canlı bahıs al bıraz boyle bıtmez daDarlandik ağa harbi darlandik su takım yeniydi altın vuruş yapacaktim
BencedeCanlı bahıs al bıraz boyle bıtmez da
Bütün moral motivasyon gitti agaBır adım ılerı bes adım gerı
3 qün 3 qece oldu😂 bitmediBütün moral motivasyon gitti aga
Kasa ıyı sacmalamaBütün moral motivasyon gitti aga
Neden yalan dıyek
1 saatmi 1dkda unutuyorum artık benBiz olsak kaybeder 1 saate unuturuz
Bol şamsAgalar son kupona kadar 2 sayfa mesaj vardı son 130 TL de stresi kaldiramadim buda tecrübe oldu benim için. Benim kumarla tanışmam 2 yıldır aktif oynamamda 3 aydır. Oda çalışmadığım için. Zaten kısıtlama yedim 250 lik kuponla 900 lira almak zor yarina yaymak zorundayım. Antis kuntis takımlar ne olacağı belli olmuyor ama bu is bitecek takip edenlwri bwnde takip ediyoeum zaten en son ara verek uarin devam edek baska bı konuya yogunlasalim orsda devam edelim şimdilik ama bitecek yarın bu is bodrumspor ile Çorumspor için aldım bu bonusu yarın son kozum var bodrumspor 1.80 oran var yarın bitiririz bu işi son kuponu şuraya salayim şimdilik başkada maç bulamadim bu gecelik rastgele kumar oynamaya gerek yok ama bitecek bu is yarın
Ekli dosyayı görüntüle 397437
Bolsans 😶Agalar son kupona kadar 2 sayfa mesaj vardı son 130 TL de stresi kaldiramadim buda tecrübe oldu benim için. Benim kumarla tanışmam 2 yıldır aktif oynamamda 3 aydır. Oda çalışmadığım için. Zaten kısıtlama yedim 250 lik kuponla 900 lira almak zor yarina yaymak zorundayım. Antis kuntis takımlar ne olacağı belli olmuyor ama bu is bitecek takip edenlwri bwnde takip ediyoeum zaten en son ara verek uarin devam edek baska bı konuya yogunlasalim orsda devam edelim şimdilik ama bitecek yarın bu is bodrumspor ile Çorumspor için aldım bu bonusu yarın son kozum var bodrumspor 1.80 oran var yarın bitiririz bu işi son kuponu şuraya salayim şimdilik başkada maç bulamadim bu gecelik rastgele kumar oynamaya gerek yok ama bitecek bu is yarın
Aga 25 siteye yatırımım vardır en fazla tek bir sitede bile 1 TL kaybim yoktur. Ben kaybedeceğim oyuna girmem. Pokerciyim. Strese girdim son 130 lirada çok mesaj olunca canlıya son 10 dk ya daldım hemen bitsin diye güzel tecrübe oldu banada kumar sabır işidir suly dedi kaç gün oldu diye 3 gün olsun abi millet 400 liraya 8 saat yardiriyor hergun asgari ücret ben kazanç odaklı olayım yine yarın bitsin bu isBiz olsak kaybeder 1 saate unuturuz
Bol şanslarAgalar son kupona kadar 2 sayfa mesaj vardı son 130 TL de stresi kaldiramadim buda tecrübe oldu benim için. Benim kumarla tanışmam 2 yıldır aktif oynamamda 3 aydır. Oda çalışmadığım için. Zaten kısıtlama yedim 250 lik kuponla 900 lira almak zor yarina yaymak zorundayım. Antis kuntis takımlar ne olacağı belli olmuyor ama bu is bitecek takip edenlwri bwnde takip ediyoeum zaten en son ara verek uarin devam edek baska bı konuya yogunlasalim orsda devam edelim şimdilik ama bitecek yarın bu is bodrumspor ile Çorumspor için aldım bu bonusu yarın son kozum var bodrumspor 1.80 oran var yarın bitiririz bu işi son kuponu şuraya salayim şimdilik başkada maç bulamadim bu gecelik rastgele kumar oynamaya gerek yok ama bitecek bu is yarın
Ne güzel işte biz Kendi mallıgımıza kızıyoruzAga 25 siteye yatırımım vardır en fazla tek bir sitede bile 1 TL kaybim yoktur. Ben kaybedeceğim oyuna girmem. Pokerciyim. Strese girdim son 130 lirada çok mesaj olunca canlıya son 10 dk ya daldım hemen bitsin diye güzel tecrübe oldu banada kumar sabır işidir suly dedi kaç gün oldu diye 3 gün olsun abi millet 400 liraya 8 saat yardiriyor hergun asgari ücret ben kazanç odaklı olayım yine yarın bitsin bu is
Ben hergun 300 400 alırım pokerde aviatoeden o an bırakırım yetiyor ayda 15 k ara sıra supeiz oluyor fazla alıyorum benim kumarla isim olamz alkol cigara parası çıkıyor calisrkwn bu kadwr rahat değildim valla vur kaç yaparım günde 300 400 aldimmi biter o gün su 5 k yi alırsam 1 ay daha atarım kendimi cidden önemli benim içinNe güzel işte biz Kendi mallıgımıza kızıyoruz