Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Taiffa - Kasa 1K Hedef 5K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Agalar son kupona kadar 2 sayfa mesaj vardı son 130 TL de stresi kaldiramadim buda tecrübe oldu benim için. Benim kumarla tanışmam 2 yıldır aktif oynamamda 3 aydır. Oda çalışmadığım için. Zaten kısıtlama yedim 250 lik kuponla 900 lira almak zor yarina yaymak zorundayım. Antis kuntis takımlar ne olacağı belli olmuyor ama bu is bitecek takip edenlwri bwnde takip ediyoeum zaten en son ara verek uarin devam edek baska bı konuya yogunlasalim orsda devam edelim şimdilik ama bitecek yarın bu is bodrumspor ile Çorumspor için aldım bu bonusu yarın son kozum var bodrumspor 1.80 oran var yarın bitiririz bu işi son kuponu şuraya salayim şimdilik başkada maç bulamadim bu gecelik rastgele kumar oynamaya gerek yok ama bitecek bu is yarın

Screenshot_20230925-030033~2.png

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,888
13,783
113
Agalar son kupona kadar 2 sayfa mesaj vardı son 130 TL de stresi kaldiramadim buda tecrübe oldu benim için. Benim kumarla tanışmam 2 yıldır aktif oynamamda 3 aydır. Oda çalışmadığım için. Zaten kısıtlama yedim 250 lik kuponla 900 lira almak zor yarina yaymak zorundayım. Antis kuntis takımlar ne olacağı belli olmuyor ama bu is bitecek takip edenlwri bwnde takip ediyoeum zaten en son ara verek uarin devam edek baska bı konuya yogunlasalim orsda devam edelim şimdilik ama bitecek yarın bu is bodrumspor ile Çorumspor için aldım bu bonusu yarın son kozum var bodrumspor 1.80 oran var yarın bitiririz bu işi son kuponu şuraya salayim şimdilik başkada maç bulamadim bu gecelik rastgele kumar oynamaya gerek yok ama bitecek bu is yarın

Ekli dosyayı görüntüle 397437
Bol şams

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,161
27,687
113

Bolsans 😶

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Biz olsak kaybeder 1 saate unuturuz
Aga 25 siteye yatırımım vardır en fazla tek bir sitede bile 1 TL kaybim yoktur. Ben kaybedeceğim oyuna girmem. Pokerciyim. Strese girdim son 130 lirada çok mesaj olunca canlıya son 10 dk ya daldım hemen bitsin diye güzel tecrübe oldu banada kumar sabır işidir suly dedi kaç gün oldu diye 3 gün olsun abi millet 400 liraya 8 saat yardiriyor hergun asgari ücret ben kazanç odaklı olayım yine yarın bitsin bu is

Primearda66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,296
1,562
113

Bol şanslar

Primearda66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,296
1,562
113
Aga 25 siteye yatırımım vardır en fazla tek bir sitede bile 1 TL kaybim yoktur. Ben kaybedeceğim oyuna girmem. Pokerciyim. Strese girdim son 130 lirada çok mesaj olunca canlıya son 10 dk ya daldım hemen bitsin diye güzel tecrübe oldu banada kumar sabır işidir suly dedi kaç gün oldu diye 3 gün olsun abi millet 400 liraya 8 saat yardiriyor hergun asgari ücret ben kazanç odaklı olayım yine yarın bitsin bu is
Ne güzel işte biz Kendi mallıgımıza kızıyoruz

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,625
2,978
113
Ne güzel işte biz Kendi mallıgımıza kızıyoruz
Ben hergun 300 400 alırım pokerde aviatoeden o an bırakırım yetiyor ayda 15 k ara sıra supeiz oluyor fazla alıyorum benim kumarla isim olamz alkol cigara parası çıkıyor calisrkwn bu kadwr rahat değildim valla vur kaç yaparım günde 300 400 aldimmi biter o gün su 5 k yi alırsam 1 ay daha atarım kendimi cidden önemli benim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...