- 3,625
- 2,978
- 113
Zerre ümidim yoktu Beşiktaş'tan umarım yener kankaBeşiktaş ikiledi @Taiffa
3 te 3 gitti kuponlarım 4. Kupon yatarsa çok demoralize olurum
Zerre ümidim yoktu Beşiktaş'tan umarım yener kankaBeşiktaş ikiledi @Taiffa
Eyvah sinir krizi ben kayseriliyim bu arada 😂 Kayseride yaşıom o yüzden raad yener beşiktaş huyunu biliom ibinelerinZerre ümidim yoktu Beşiktaş'tan umarım yener kanka
3 te 3 gitti kuponlarım 4. Kupon yatarsa çok demoralize olurum
Belki Kayseri kaybeder ama kötü oynamiyorlar sanki golden sonra rehavete girdilerEyvah sinir krizi ben kayseriliyim bu arada 😂 Kayseride yaşıom o yüzden raad yener beşiktaş huyunu biliom ibinelerin
bakma sen onlara hep öle bi qol atarlar salarlarBelki Kayseri kaybeder ama kötü oynamiyorlar sanki golden sonra rehavete girdiler
Gentte gelirse alırız bı cekilisini abiBelki Kayseri kaybeder ama kötü oynamiyorlar sanki golden sonra rehavete girdiler
Son kuponda acacam çekiliş ama sen katilamiyorsun sanırım 500 mesaj altı olduğu icinGentte gelirse alırız bı cekilisini abi
Boşuna mı takılıyoruz yani burda şuanSon kuponda acacam çekiliş ama sen katilamiyorsun sanırım 500 mesaj altı olduğu icin
Bende rooll yapicam diyordum yarın akşamaBoşuna mı takılıyoruz yani burda şuan
Abi sen anlat nasıl katilcaz bu etkinliklereSenın ömrün az olur her konuda cekılıs dagıtım dıyon
500 mesaj olmadan hıcbısı katılamanAbi sen anlat nasıl katilcaz bu etkinliklere
Spam mi yapım yani500 mesaj olmadan hıcbısı katılaman
Yo 1 hafta normal takılcan beklentın maddı olmıcak muhabbetlere katılsan yeterSpam mi yapım yani
Oda ban sebebi istersen yap 😁Spam mi yapım yani
Direk faul autOda ban sebebi istersen yap 😁
Onu yapma bunu yapma takip et sadece shsjsjajajDirek faul aut
Beni takip etme bende kayboldum 😂Onu yapma bunu yapma takip et sadece shsjsjajaj
Al senide takip ediyorumBeni takip etme bende kayboldum 😂
@Pikaçuu bu arkadası takip et aydınlatır seni😂Al senide takip ediyorum