EvkurArkadaşlar anında alınabilecek peşinatsız kartsız telefon nerde olur?
Daha önce aldın mı
Arkadaş almıştıDaha önce aldın mı
Başka konu bulamadınmıArkadaşlar anında alınabilecek peşinatsız kartsız telefon nerde olur?
bankadan daha çok darlıyolar dostumArkadaşlar benim bankaya borcum var bende alabilirmiyim telefon
Lan olum yürü git işine asabımı bozma benim. Senin gibi illa her konuda çıkacak mı karşıma. Kafan basmıyorsa bas git. Psikolojim zaten alt üst olmuş işine bak.Başka konu bulamadınmı
heryere bi çomak sokmayın be kardesim demekki adamın derdi var soruyoBaşka konu bulamadınmı
Hayır kapalı kutuda getiriyor ben almıştım çünküEvkur veriyor ama kutuyu açıyolar, satıcaksan öyle bir sorun var.
evshop yönavm vs yerlerde veriyor ama 3 misline veriyor. en ideali evkur.
birde vatanbilgisayarda fiba kredisiyle veriyor peşin fiyata. En cazip olanı o. Sonra evkur
Ben şubeden aldım, zorla açtılar kontrol etmeden vermiyoruz dediler 2 ay evvel. Satışı iptal ediceklerdi, bende açın dedim mecbur.Hayır kapalı kutuda getiriyor ben almıştım çünkü
Benim kapıya getirdiler 2 kere adama dedim açma abi kabulum ben tamam dediBen şubeden aldım, zorla açtılar kontrol etmeden vermiyoruz dediler 2 ay evvel. Satışı iptal ediceklerdi, bende açın dedim mecbur.
Hemen gidip alamaz önce gidip başvuruyor sonra adresine bakıyorlar ondan sonra ya adrese getirirler yada gelin alın derler.Anında gidip alınıyor mu yoksa 2 3 gün bekleniyor mu? Arkadaşım memur ona aldırcam