- 771
- 756
- 93
Eyvalla teşekkür ederim parol var onu kullanınca iyi oluyorum geçiyor sabaha kadar sabah tekrar mesai başlıyorDişinol var o kesmiosa yada hap kullanıosan L ile başlıo diş için ağrı kesici de 10 dk da temiz
Eyvalla teşekkür ederim parol var onu kullanınca iyi oluyorum geçiyor sabaha kadar sabah tekrar mesai başlıyorDişinol var o kesmiosa yada hap kullanıosan L ile başlıo diş için ağrı kesici de 10 dk da temiz
böyle diyenler babagannusu burnuna calıyo yerken35 kulağa damlar anca
Rakı alkol değil ki alkol diyerek geçiştiremeyizAzı dişi rakı içmem bu sıralar alkol den uzağım en güzeli çektirmek
Alkolün dikalasi diyebilirizRakı alkol değil ki alkol diyerek geçiştiremeyiz
Daha önce de konuştuk bu konuyu biraz kafa yormak gerekiyor şans işi de bizim tarzımıza uymuyorbizim tarzımı Rulet reis futbol bizi bozar
Yarışmam oturduğum masada alkol yarışı yapanla oturmam rakı herkesle içilmez limitim belli 50 tek içerim 1 de bira atarm üstüne muhabbet ortam güzelse biraz daha üstlere çıkarım rakı keyif işiböyle diyenler babagannusu burnuna calıyo yerken
küçük kasayla o sistem yemez 500 şartDaha önce de konuştuk bu konuyu biraz kafa yormak gerekiyor şans işi de bizim tarzımıza uymuyor
yarışan ahmaktır zaten rakıyı hızlı içenler ne hikmetse büyük abdest bi bastırıyor 1 saat çıkamıyor tuvalletten bağırsakları açıyorYarışmam oturduğum masada alkol yarışı yapanla oturmam rakı herkesle içilmez limitim belli 50 tek içerim 1 de bira atarm üstüne muhabbet ortam güzelse biraz daha üstlere çıkarım rakı keyif işi
Şimdiden ben 5 liraya 98 lira alıyorum tutarsaDün 20 liraya 860 aldık hatırlatırım
Bende buldum sistemli oynuo adam ama güvenemedm kasa istiyo kazanca göre alıo senin tarif ettiğine yakın anlatıoda anlamadım ben he tamam dedmküçük kasayla o sistem yemez 500 şart
Eğer oynamazsan olabilir o güne kadarŞimdiden ben 5 liraya 98 lira alıyorum tutarsa
Geldi 4 k yap onu daŞimdiden ben 5 liraya 98 lira alıyorum tutarsa
ya benım bu yeni deneyeceğim sistemde kasa yüksek olması lazım yoksa ben rulette 23 lirayla 8500 tl yaptım konusturma şimdi beniDün 20 liraya 860 aldık hatırlatırım
Sana yemin ederim 3lirayk 35bin tl yaptım cekmedimya benım bu yeni deneyeceğim sistemde kasa yüksek olması lazım yoksa ben rulette 23 lirayla 8500 tl yaptım konusturma şimdi beni
Bets10 bonus vermedi bana bugunGeldi 4 k yap onu da