adam para dagıtıcam dememıs kı oyun soyleyın oynıcam demıs soyledık oynadıBeyler arkadaşa ne oldu sesi çıkmıyor
adam para dagıtıcam dememıs kı oyun soyleyın oynıcam demıs soyledık oynadıBeyler arkadaşa ne oldu sesi çıkmıyor
Rulet trafiğe girmişBeyler arkadaşa ne oldu sesi çıkmıyor
Dost adam az buz bir para yatırmamış vermesi değil de kaybetmesinadam para dagıtıcam dememıs kı oyun soyleyın oynıcam demıs soyledık oynadı
rulet bu kadar dk da perısan eder adamı son kalan 2 lırayla 10 kurustan starburst cevırıyo dostumuzRulet trafiğe girmiş
Genelleme konusma enişte ben dostlarımı gordum yazayım dedimadam para dagıtıcam dememıs kı oyun soyleyın oynıcam demıs soyledık oynadı
böyle düşünceli dostlarımız ayakta tutuyor forumu dost sagolDost adam az buz bir para yatırmamış vermesi değil de kaybetmesin
Hahahahhahahahrulet bu kadar dk da perısan eder adamı son kalan 2 lırayla 10 kurustan starburst cevırıyo dostumuz
Enişte tuvallette 5 dakkada 5 k yemıs adam yanı rulet budakkaya donsuz cıkartırDost adam az buz bir para yatırmamış vermesi değil de kaybetmesin
kabızdık enıste rulet adamı sıcırtır dedıler oyle dedık ıse yaradıEnişte tuvallette 5 dakkada 5 k yemıs adam yanı rulet budakkaya donsuz cıkartır
Ben kacar enişte cümletten hayırlı sabahlarkabızdık enıste rulet adamı sıcırtır dedıler oyle dedık ıse yaradı
Hayırlı sabahlar dostBen kacar enişte cümletten hayırlı sabahlar
Enişte unutma bi pasta varsa pastanın büyügü bizim olması lazım
pastayı versek onuda 2 pasta yapmaya calıscak dostlarımız var hadı gorusuruz enısteBen kacar enişte cümletten hayırlı sabahlar
Enişte unutma bi pasta varsa pastanın büyügü bizim olması lazım
Aynen vala usta aynı şeyi düşünüyoruzmıllette ne sans var kalp krızınden olup gıdıyo yakalamıyo bızı de bı kurtulamadık sabahın korunde hala neler pesındeyız
Hayırlı sabahlar@tanergrsu dost kaybettın heralde gecmıs olsun
boyle bı etkınlık yapıyosan burda herkes kumarbaz
senı beklıyo gırıyosan 2 kelam yaz kı olmadı vs dıye
ınsanlarda bılsın noldu hadı herkese hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar dost@tanergrsu dost kaybettın heralde gecmıs olsun
boyle bı etkınlık yapıyosan burda herkes kumarbaz
senı beklıyo gırıyosan 2 kelam yaz kı olmadı vs dıye
ınsanlarda bılsın noldu hadı herkese hayırlı sabahlar