Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tarabet 500 FreeSpin Sweet Bonanza Deneme Bonusu

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
125
51
28
Bonus nerden bitmiş daha az önce aldım :D

ozkuyucuefe

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5
1
3
ya dostlar hala aldim falan diyosunuz adamlar coklu üyelik deyip direkt s*** ediyolar diyorum inanmıyomusunuz bosuna vakit kaybetmeyin

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
125
51
28
ya dostlar hala aldim falan diyosunuz adamlar coklu üyelik deyip direkt s*** ediyolar diyorum inanmıyomusunuz bosuna vakit kaybetmeyin
Aldım arkadaşım neden yalan söylicem ben siteleri en çok eleştiren adamım belki burada deneme bonusu talep var sol üstte oraya tıklıyorsun oradan kullanıcı adını telefonunu yazıyorsun sana bir kod geliyor o kodu müşteri temsilcisine deneme bonusu istiyorum diyorsun kodunu veriyorsun. Ekliyorlar. Kendi beceriksizliğini sinirden başkasına atma...

ozkuyucuefe

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5
1
3
birader ben alamadim demisimmi bi bak istersen bende aldim zaten sorun orda degil sorun cekim verdigimde karsilastigim muhabbet diyorum ki cekim talebi verince banliyolar sen ne anlatiyosun neyse sen al umarim 5000 e getirirsin de görürsün ödeyip ödemedigini

EkremCo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23
3
3

Site hakkında bilgim yok mail gelmiş üye oldum bende deneyeceğim bonuslar kısmında görünmüyor yukarıda deneme bonusu paneli var ordan talep ediyorsunuz yatırım istemiyor 500 FS sweet oyununda kazançı slot bölümünde kullanalilirsiniz 3.000₺ yaptıktan sonra max 500₺ çekim yapabiliyorsunuz bol şans
WhatsApp Görsel 2025-01-15 saat 04.19.50_491359f4.jpgmiss geldi dostum ödeme teşekkürler laf atanlarda beceriksiz şansızdır :D

Ardako2006

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24
0
6

Site hakkında bilgim yok mail gelmiş üye oldum bende deneyeceğim bonuslar kısmında görünmüyor yukarıda deneme bonusu paneli var ordan talep ediyorsunuz yatırım istemiyor 500 FS sweet oyununda kazançı slot bölümünde kullanalilirsiniz 3.000₺ yaptıktan sonra max 500₺ çekim yapabiliyorsunuz bol şans